Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Ινστιτούτο Κύπρου: Διαδικτυακή Εκδήλωση Ενημέρωσης «Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα Σπουδών»

Το Ινστιτούτο Κύπρου (ΙΚυ) σας προσκαλεί στη διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης «Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα Σπουδών», την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, στις 18:00. Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Δρ. Χρυσάνθια Λεοντίου, Υπεύθυνη της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών του Ινστιτούτου Κύπρου.

 

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά και θα είναι ανοικτή για το κοινό, το οποίο μπορεί να υποβάλει ερωτήσεις ή σχόλια, αφού πρώτα εγγραφεί στην πλατφόρμα GoToWebinar. Αυτόματη επιβεβαίωση, μέσω email, θα επιβεβαιώνει την εγγραφή σας.

 

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΙΚυ, μια σύντομη περιγραφή των Προγραμμάτων Σπουδών, ενώ παράλληλα θα δοθούν λεπτομέρειες για τις διαδικασίες υποβολής αιτήσεων στα προγράμματα της Σχολής, καθώς και πληροφορίες για τις ευκαιρίες υποτροφιών που προσφέρει το Ινστιτούτο Κύπρου. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να υποβάλει ερωτήσεις, τόσο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, όσο και στο τέλος. Οι ερωτήσεις θα απαντηθούν από Λειτουργούς της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΙΚυ.

 

Σύντομα αναμένεται να ακολουθήσουν ανακοινώσεις και για τις επόμενες διαδικτυακές εκδηλώσεις ενημέρωσης της Μεταπτυχιακής Σχολής του ΙΚυ, κατά τη διάρκεια των οποίων θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα Σπουδών του Ινστιτούτου. Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν στην διαδικτυακή εκδήλωση της 9ης Απριλίου.

 

Το Ινστιτούτο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για εισδοχή φοιτητών κατά το Φθινοπωρινό εξάμηνο του 2021, μέχρι τις 3 Ιουλίου 2021 (για φοιτητές που δεν χρειάζονται φοιτητική βίζα). Το Φθινοπωρινό εξάμηνο αρχίζει στις 4 Οκτωβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της εκδήλωσης.

 

Επικοινωνία: 
Email: office.school@cyi.ac.cy
Τηλ: +357 22208614
Ιστοσελίδα:
 https://www.cyi.ac.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια: