Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Τον σκότωσε μέσα στο κατάστημά του

Κατέληξε ο 39χρονος που πυροβολήθηκε μέσα σε κατάστημα στο κέντρο της Κυπαρισσίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δράστης είναι ένας άνδρας 72ετών, ο οποίος και συνελήφθη.

Αιτία του τραγικού γεγονότος είναι λογομαχία ανάμεσα στους δύο ανδρες. Ο 72χρονος έφυγε από το κατάστημα και επέστρεψε με όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον 39χρονο.
Το θύμα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου και κατέληξε.

Αιματηρό́ επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα στην Κυπαρισσία όταν άνδρας πυροβόλησε επαγγελματία μέσα στο κατάστημά του.

Ο τραυματίας έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.


https://www.tharrosnews.gr/2021/04/kyparissia-nekros-o-39chronos-pou-pyrovolithike-mesa-se-katastima/


Φονικό επεισόδιο σημειώθηκε  λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κυπαρισσία, όταν ένας 72χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε, τελικά, επαγγελματία 39 ετών και πατέρα ενός παιδιού 2,5 ετών, μέσα στο κατάστημά του, που εμπορεύεται είδη τεχνολογίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο ηλικιωμένος άντρας επισκέφτηκε στις 11:30 το πρωί το κατάστημα  που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, στην πρωτεύουσα της Τριφυλίας, προκειμένου να πληρώσει κάποιο λογαριασμό.

Ο 72χρνος λογομάχησε με τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, καθώς ο ηλικιωμένος διαφωνούσε με τα ποσά στον λογαριασμό της σταθερης-κινητής τηλεφωνίας του. Αφού ο 39χρονος του εξηγούσε πως δεν γινόταν κάτι άλλο από το να πληρωθεί το ποσό και ότι δεν μπορούσε να αλλάξει ακόμα το πρόγραμμά του, ο 72χρονος έφυγε θυμωμένος.

Όταν επέστρεψε, κατευθύνθηκε στον άτυχο άντρα με το όπλο του (περίστροφο) στραμμένο πάνω του και τον πυροβόλησε μια φορά στην κοιλιακή χώρα.


Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου και υπέκυψε, ενώ λίγη ώρα μετά ο δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: