Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Καταιγίδες και χαλάζι στην Πάφο. ΒΙΝΤΕΟ

Έντονα καιρικά φιανόμενα με βροχές, καταγίδες, χαλάζι, αστραπές και βροντές, επικρατούν από το μεσημέρι στην Πάφο. Ακολουθεί αναλυτικά ο καιρός για την Κύπρο...

Δείτε βίντεο ΕΔΩ!!!

 Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.




 
Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα παράλια, καθώς και χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
 
Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα υποχωρούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.
 
Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως μετά το μεσημέρι. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.
 
Τη Δευτέρα,  θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: