Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Διέρρηξε το ψυγείο κι έκλεψε όλα τα γλυκά από κέντρο αναψυχής στην Πάφο. ΒΙΝΤΕΟ

Κατάντια σε όλο της το μεγαλείο. Άγνωστος διέρρηξε ψυγείο κέντρου αναψυχής κι έκλεψε τα γλυκά που βρήκε μέσα. Δεν φτάνει που η πανδημία δημιούργησε τεράστια οικονομικά προβλήματα, κυρίως στα κέντρα αναψυχής, δεν φτάνει που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, έχουμε και αυτά τα κρούσματα στην Πάφο.

 Όπως βλέπετε στο βίντεο που εξασφάλισε ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ, τα ξημερώματα, σήμερα 4 Φεβρουαρίου 2022, άγνωστος κουκουλοφόρος, φορώντας και μάσκα μπούκαρε σε κέντρο αναψυχής που βρίσκεται επί της λεωφόρου Ποσειδώνος προς την παραλιακή Γεροσκήπου. Κατάφερε και αφαίρεσε την κλειδαριά του ψυγείου που βρίσκετε στον εξωτερικό χώρο του κέντρου και έκλεψε τα γλυκά που υπήρχαν στο ψυγείο. Στη συνέχεια, τοποθέτησε και πάλι την κλειδαριά, πήρε τα γλυκά κι έγινε καπνός.





Δείτε το βίντεο κι ΕΔΩ!!!


Αλήθεια, σε ποια χώρα ζούμε και μάλιστα μέλος της ΕΕ; Κλεψιές, φασαρίες συμπλοκές, ξυλοδαρμοί. Όλα αυτά σε έναν καταπληκτικό τουριστικό προορισμό, όπως είναι η Πάφος. Διερωτόμαστε, δεν βλέπουν οι αρμόδιοι όλες αυτές τις ασχήμιες που καταγράφονται καθημερινά στην Πάφο; Θα λάβουν κάποτε δραστικά μέτρα ή θα αφήσουν τα πράγματα να εξελιχθούν δυσάρεστα και κάποιοι θα μπουκάρουν σε σπίτια και υποστατικά και θα κλέβουν ακόμη και τα φαγητά από τα ψυγεία και τους φούρνους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: