Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ανεβαίνει η θερμοκρασία στην Κύπρο



Αισθητή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία από την Κυριακή για τις επόμενες δύο ημέρες σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, αφού ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή της Κύπρου.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά παροδικά στα δυτικά και νότια παράλια µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη, αλλά τοπικά στα δυτικά και νότια παράλια µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, γενικά ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά αρχικά τοπικά στα δυτικά παράλια θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος ενώ σε άλλες θα παρατηρούνται παροδικά ψηλές νεφώσεις. Από το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς και παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, µε παροδικές νεφώσεις την Κυριακή.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο κατά το τριήµερο.



http://www.sigmalive.com/news/local/226863/aisthiti-i-anodos-tis-thermokrasias#.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: