Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Αυστριακός τουρίστας πνίγηκε στην Γεροσκήπου



Νεκρός μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου  Αυστριακός τουρίστας ο οποίος κολυμπούσε σε θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου, μπροστά από το ξενοδοχείο που διέμενε τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό σημειώθηκε στις 18:30 το απόγευμα .

Nέα μείωση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος στην Κύπρο


Νέα μείωση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, ανακοίνωσε η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ), λόγω μειωμένου κόστους καυσίμου.

ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΙΜΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ


Την διαβεβαίωση ότι όλα τα ώριμα έργα της Πάφου προωθούνται άμεσα προς υλοποίηση, έδωσε ο σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης στο Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

Χειροπέδες σε 32χρονο για υπόθεση κλοπής χρημάτων και χρυσαφικών στη Λεμεσό



Νεαρός κάτοικος Λεμεσού συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για υπόθεση κλοπής χρημάτων και χρυσαφικών από οικία στη Λεμεσό.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι στις 28 Απριλίου είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία από κάτοικο Λεμεσού ότι μεταξύ των ημερομηνιών 23-26 Απριλίου κλάπηκαν από την οικία του χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας €10,000 περίπου καθώς και το χρηματικό ποσό των €8,000.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για κλοπή στην Λάρνακα



Υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστεία και επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον δύο νεαρών, ηλικίας 19 χρόνων, από τη Λάρνακα, εξετάζουν το ΤΑΕ Λάρνακας και ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Σήμερα η ενδιάμεση απόφαση για την υπόθεση Σκαλί στην Πάφο



Σήμερα αναμένεται να εκδοθεί, στις 09:30 το πρωί, η απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στην Πάφο, κατά πόσο προκύπτει στη βάση της μέχρι τώρα μαρτυρίας, εκ πρώτης όψεως, υπόθεση ώστε να κληθούν οι κατηγορούμενοι Θεόδωρος και Ρούλα Αριστοδήμου, Χρίστος Σολωμονίδης και Σάββας Σάββα σε απολογία.

Βούτηξαν χρήματα και χρυσαφικά από κατοικία στην Πέγεια



Χρήματα και χρυσαφικά απέσπασαν άγνωστοι από κατοικία στην Πέγεια, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ουκρανή, 52 ετών, κατήγγειλε στην Αστυνομία γύρω στα μεσάνυχτα χθες ότι

Ο υπουργός Δικαιοσύνης ζητεί έφεση για την ποινή σε 68χρονο που κακοποίησε σεξουαλικά παιδάκι

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, ως αρμόδια Αρχή για τη λειτουργία της Αρχής Εποπτείας Καταδικασθέντων για Αδικήματα Σεξουαλικής Φύσης κατά Ανηλίκων, θεωρεί ότι η ποινή την οποία επέβαλε, σύμφωνα με απόφασή του, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας στον 68χρονο κατηγορούμενο στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού, είναι πολύ χαμηλή και έχει, ως εκ τούτου, ζητήσει από τον Γενικό Εισαγγελέα να εξετάσει το ενδεχόμενο άσκησης έφεσης.

Χειροπέδες στον πρωταγωνιστή του «Baywatch» για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Στο δικαστήριο για απόπειρα ανθρωποκτονίας αναμένεται να οδηγηθεί ο τηλεοπτικός γιος του Ντέιβιντ Χάσελχοφ, στην τηλεοπτική σειρά «Baywatch», Τζέρεμι Τζάκσον.
Ο Τζέρεμι συνελήφθη το Σάββατο με την κατηγορία ότι μαχαίρωσε έναν άνδρα στο Γουέστλεϊκ της Καλιφόρνια και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Οι Κρητικοί διεκδικούν το ρεκόρ μακροζωίας

Πενταετής μελέτη έδειξε ότι οι θάνατοι από στεφανιαία νόσο στην Ελλάδα, στην Ιαπωνία και στην Ιταλία είναι σε χαμηλότερα επίπεδα συγκρινόμενα με άλλες χώρες – Ακόμη χαμηλότερα αυτά της Κρήτης
Το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής στον Δυτικό κόσμο διεκδικούν οι κάτοικοι της Κρήτης, με τους ειδικούς να αναζητούν το μυστικό της… μακροημέρευσης του πληθυσμού στον τρόπο διατροφής των Κρητικών.

Επιστρέφει η ΕΡΤ μετά από δυο χρόνια

Στους τηλεοπτικούς δέκτες της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού θα επιστρέψει από τον Ιούνιο το σήμα και το πρόγραμμα της ΕΡΤ. Σχεδόν δυο χρόνια μετά το «μαύρο» που έπεσε στο σήμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης στις 11 Ιουνίου 2013, ο φορέας της ΔΤ οδηγείται σε παύση λειτουργίας, προκειμένου να επανασυσταθεί η γνωστή σε όλους ΕΡΤ.

Δείτε πόσα χρήματα έχασαν οι συνιδρυτές του Twitter


Οι συνιδρυτές του Twitter, ο Evan Williams και ο Jack Dorsey έχασαν σχεδόν 750 εκατ. δολάρια σε μετρητά το απόγευμα της Τετάρτης, μετά την πτώση των εσόδων που παρουσίασε η εταιρεία κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε.

Έκανε τη βόλτα της στο Αρκάνσας των ΗΠΑ και βρήκε διαμάντι!


«Διαμάντι Αλληλούια». Αυτό το όνομα έδωσε μια γυναίκα από το Αρκάνσας των ΗΠΑ, σε ένα διαμάντι 3,69 καρατίων που ανακάλυψε στο πάρκο.

Τέσσερα ελληνικά πανεπιστήμια ανάμεσα στα καλύτερα στον κόσμο


Τέσσερα ελληνικά πανεπιστήμια βρίσκονται στη λίστα των καλύτερων πανεπιστημίων στον κόσμο, σύμφωνα με τον νέο διεθνή πίνακα κατάταξης των πανεπιστημίων της «QS», ανά γνωστικό αντικείμενο.

Περισσότεροι από 5.000 οι νεκροί στο Νεπάλ


Ο σεισμός που σημειώθηκε το Σάββατο στο Νεπάλ προκάλεσε το θάνατο 5.057 ανθρώπων, σύμφωνα με έναν νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, ενώ περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι είναι τραυματίες.

Βρετανός σκότωσε στο ξύλο την 4χρονη κόρη του


Από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα ξεψύχησε η μικρή Alexa-Marie Quinn, μόλις στα τεσσεράμισι χρόνια της. Ο 31χρονος Carl Wheatley κατηγορείται για το φόνο του κοριτσιού, το οποίο φαίνεται να υπέβαλε σε «επίμονα, παρατεταμένα χτυπήματα».

Δείτε πως αποκάλεσε ο δήμαρχος των ΗΠΑ την εκπρόσωπο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ


Ο πολύ αμφιλεγόμενος δήμαρχος της Άγκυρας, σταθερός υποστηρικτής του τούρκου προέδρουΡετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διακρίθηκε και πάλι καταφερόμενος εναντίον της εκπροσώπου της αμερικανικής διπλωματίας, την οποία κάλεσε να δώσει εξηγήσεις για τις ταραχές στη Βαλτιμόρη.

Ψέλνοντας οδηγήθηκαν στο εκτελεστικό απόσπασμα οι οκτώ θανατοποινίτες στην Ινδονησία


Παρά τις έντονες αντιδράσεις από ολόκληρο τον κόσμο η Ινδονησία προχώρησε τελικά στην εκτέλεση οκτώ από τους εννέα καταδικασμένους σε θάνατο για εμπόριο ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένων επτά αλλοδαπών.

Μέχρι τις 8 Μαϊου για υποβολή δήλωσης εισοδήματος


Παρατείνεται μέχρι την 8η Μαϊου 2015 η υποβολή έντυπης δήλωσης Εισοδήματος Μισθωτού (Ε.Πρ.1 μισθωτού 2014) για το φορολογικό έτος 2014.

Ανεβαίνουν οι λιανικές τιμές των καυσίμων στην Κύπρο



Ανοδική πορεία στις τιμές των καυσίμων έχουμε το τελευταίο διάστημα και από σήμερα οι αυξήσεις αυτές θα περάσουν στις αντλίες των πρατηρίων. Εταιρείες πετρελαιοειδών ανακοίνωσαν νέες αυξημένες τιμές στα καύσιμα κίνησης, αλλά και στο αγροτικό.

Στην Κύπρο ο ΓΓ του WMO Michel Jarraud για την κλιματική αλλαγή και τις μεγάλες προκλήσεις


Οι νόμοι της φύσης δεν είναι διαπραγματεύσιμοι. Ο χρόνος που έχουμε στη διάθεση μας τελειώνει, προειδοποιεί ο Michel Jarraud, Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Μετεωρολογίας (WMO), ο οποίος τον ερχόμενο Μάιο θα βρίσκεται στην Κύπρο για μια μοναδική Διάλεξη, που διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Αποφοίτων του CIIM, το Cyprus International Institute of Management και το Ινστιτούτο Κύπρου.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ παρουσιάζει το μοντέλο Αμαλία Χαραλάμπους από την Λεμεσό


Η Αμαλία Χαραλάμπους από την Λεμεσό ασχολείται τα τελευταία χρόνια, επαγγελματικά με το μόντελινγκ.
Λατρεύει αυτό που κάνει και έχει βάλει στόχους να φτάσει ψηλά.
Στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ, αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της αλλά και στα μελλοντικά της σχέδια.
Για μένα μόντελιγκ σημαίνει ένας κόσμος ομορφιάς αλλά  γεμάτος απαιτήσεις  που πρέπει να μπορείς να το στηρίζεις  και να το νιώθεις, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι παράνομες επεμβάσεις σε ζώνη προστασίας της παραλίας στην Πάφο συνεχίζονται


Η Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών διερεύνησε, μετά από καταγγελίες πολιτών, τις παράνομες επεμβάσεις σε ζώνη προστασίας της παραλίας μπροστά από το υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο, το πρώην ΑΜΑΘΟΥΣ.

Λαμπάδιασαν τέσσερα αυτοκίνητα στην Λευκωσία



Τέσσερα αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς και ένα πέμπτο υπέστη εκτεταμένες ζημιές ύστερα από φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση, με βάση τα υπό εξέταση στοιχεία η φωτιά ξέσπασε γύρω στις εννέα χθες βράδυ, σε πέντε αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα εντός του χώρου στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λευκωσία.

Σύλληψη τριών προσώπων από τη Σομαλία για παράνομη είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας



Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης τους αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα τρία άτομα από τη Σομαλία, δύο γυναίκες ηλικίας 25 και 41 χρόνων και ένας άνδρας 24 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, λαθρεμπόριο μεταναστών, πλαστοπροσωπία, παράνομη είσοδος στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και παροχή βοήθειας σε απαγορευμένο μετανάστη.

Δείτε γιατί οι γάτες μεταφέρουν το νεκρό θήραμά τους στο σπίτι

Είναι ένα φαινόμενο που έχουν ζήσει όλοι οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων γατών. Μια μέρα ανοίγεις την πόρτα και βλέπεις τη γάτα σου και ένα «δωράκι»: ένα νεκρό ποντίκι.
Για ποιο λόγο μπορεί να το έχει κάνει αυτό; Δεν πεινάει, αφού δεν το έχει φάει, ενώ και το μπολάκι με το φαγητό παραμένει μισογεμάτο.

Πολύ μεγάλη η ζήτηση του νέου Apple Watch!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκ, δήλωσε ότι η ζήτηση για το νέο ηλεκτρονικό ρολόι της εταιρείας, το Apple Watch, το οποίο κυκλοφόρησε στην αγορά νωρίτερα αυτό τον μήνα, συνεχίζει να ξεπερνά τον ρυθμό παραγωγής του,.
«Από άποψη ζήτησης, είναι δύσκολο να γίνουν εκτιμήσεις όταν δεν υπάρχουν προϊόντα στα καταστήματα», δήλωσε ο Κουκ.

Δείτε γιατί το βιολογικό γάλα λιγότερο υγιεινό για τις εγκύους

Το βιολογικό (οργανικό) γάλα είναι λιγότερο υγιεινό για την έγκυο και το παιδί της, σε σχέση με το κανονικό, επειδή περιέχει λιγότερο ιώδιο, πράγμα που μπορεί να έχει συνέπειες για την ομαλή ανάπτυξη του παιδιού, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα. Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για το γάλα μακράς διαρκείας (UHT).

Καίνε στις πλατείες τους νεκρούς από τον σεισμό στο Νεπάλ

Ενώ ο αριθμός των θυμάτων από τον φονικό σεισμό στο Νεπάλ αναβαίνει δραματικά ώρα με την ώρα, με τους διασώστες να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βρουν τυχόν επιζώντες στα συντρίμμια, ο πρωθυπουργός της χώρας προειδοποίησε την Τρίτη πως οι νεκροί από τα 7,9 Ρίχτερ του περασμένου Σαββάτου, μπορεί να ξεπεράσουν τις 10.000.

45 μήνες στο κελί 68χρονος στην Λευκωσία. Παραδέχτηκε την σεξουαλική εκμετάλλευση 6χρονου κοριτσιού



Σε φυλάκιση 45 μηνών καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας 68χρονος ο οποίος παραδέχθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά κοριτσάκι ηλικίας μόλις έξι χρονών και ότι  της επιτέθηκε άσεμνα (εννιά φορές).

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Mr Bean



Κρατάει την ιδιωτική του ζωή κρυφή, αλλά μάλλον έκανε μια εξαίρεση-ίσως εξαιτίας των παπαράτσι που τον «τσάκωσαν» με τη νέα του αγαπημένη. Ο Rowan Atkinson, ο γνωστός στο ευρύ κοινό ως Mr Bean, και η σύντροφός του Louise Ford, εθεάθησαν τη στιγμή που αποχωρούσε από πάρτι στη καρδιά του Λονδίνου. 

Ο 60χρονος ηθοποιός και η 32χρονη συνάδελφός του, γνωρίστηκαν το περασμένο έτος και η αγάπη τους άνθισε μετά το τέλος του πολυετούς γάμου του Atkinson με την Sunetra Sastry. 

Το γυμνό εξώφυλλο της Gisele

Η απόφασή της να αφήσει τις πασαρέλες συνέπεσε με τα 20 χρόνια της στο μόντελινγκ που τα γιορτάζει ποζάροντας γυμνή στο εξώφυλλο της βραζιλιάνικης Vogue.
Προβάλλοντας τις καμπύλες του σώματός της, γυμνή και εντελώς cool, η Gisele φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue Brazil, που συμπληρώνει 40 χρόνια παρουσίας.
Το μοντέλο επέλεξε να μοιραστεί με τους φαν της στο instagram το εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου του περιοδικού, σημειώντας ότι πρόκειται και για το δικό της επετειακό εξώφυλλο αφού συμπληρώνει 20 χρόνια στο χώρο της μόδας.

Έθιμα γύρω από το σεξ!

Τα έθιμα που καλλιεργούνται γύρω από το σεξ σε διάφορες χώρες αλλά και ο τρόπος έκφρασης της σεξουαλικότητας των ανθρώπων ανά τον κόσμο προκαλούν πολλές φορές έκπληξη… Δείτε, λοιπόν, τι συμβαίνει όταν μπαίνει το σεξ ως ζήτημα σε άλλες χώρες, αφού τα 9 έθιμα της ακόλουθης λίστας είναι το λιγότερο… αξιοπερίεργα:

Δείτε γιατί αυτή η μάνα πλάκωσε στο ξύλο τον γιο της. ΒΙΝΤΕΟ



Μπορεί να ήταν ντυμένος στα μαύρα, όπως και τόσοι άλλοι νεαροί, μπορεί να φορούσε κουκούλα, όπως και τόσοι άλλοι νεαροί, αλλά το αγόρι δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από το μάτι- ανιχνευτή της ίδιας του της μητέρας.

Δείτε βίντεο με την πτώση τρένου από γέφυρα!!!



Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα δημοσιεύει ο βρετανικός Telegraph. Το οπτικοακουστικό υλικό αποτυπώνει καρέ-καρέ την πτώση αμαξοστοιχίας από γέφυρα εν μέσω κακοκαιρίας στην περιοχή Jefferson Parish στη New Orleans.

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο καπετάνιος του Sewol


Σε ισόβια κάθειρξη σε δεύτερο βαθμό, καταδίκασε η νοτιοκορεάτικη δικαιοσύνη τον καπετάνιο του οχηματαγωγού Sewol, στο ναυάγιο του οποίου πριν από ένα χρόνο έχασαν τη ζωή τους 304 άνθρωποι, ανακοίνωσε δικαστική πηγή.

Περισσότεροι από 5 χιλιάδες οι νεκροί στο Νεπάλ


Ο σεισμός που σημειώθηκε το Σάββατο στο Νεπάλ προκάλεσε το θάνατο 5.057 ανθρώπων, σύμφωνα με έναν νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών. Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι είναι τραυματίες, διευκρίνισε ο υπεύθυνος του υπουργείου για τη διαχείριση καταστροφών Ραμεσουόρ Ντανγκάλ.

Έκαψαν το αυτοκίνητο του Μιχάλη Παπαπέτρου


Σε κακόβουλη ενέργεια φαίνεται εκ πρώτης όψεως να αποδίδουν οι ειδικοί της πυροσβεστικής υπηρεσίας και οι ανακριτές της αστυνομίας την πυρκαγιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητο του πρώην Κ.Ε, γνωστού πολιτικού και δικηγόρου Μιχάλη Παπαπέτρου.

«Η Ανατολή είναι μεγάλο πανεπιστήμιο για μας». Ο Θοδωρής Ξηντάρης από την Σκόπελο, παραχώρησε συνέντευξη στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ


Ο Θοδωρής Ξηντάρης από την Σκόπελο. Γιος του μεγάλου ρεμπέτη Γιώργου Ξηντάρη, παραχώρησε συνέντευξη στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ.
Μας μίλησε γενικά για το ρεμπέτικο και το «μικρόβιο» που έχει μέσα του, αφού αν και απόφοιτος Πανεπιστημίου ασχολείται επαγγελματικά με την μουσική, την ρεμπέτικη μουσική.

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Αυστραλοί τουρίστες επισκέφτηκαν το Γαστρονομικό Κέντρο Πάφου. ΦΩΤΟ


Αν και δεν άρχισε η επίσημη έναρξη λειτουργίας του Γαστρονομικού Κέντρου της Πάφου, εντούτοις, σήμερα το μεσημέρι τον χώρο επισκέφτηκαν Αυστραλοί τουρίστες που έφτασαν στην Πάφο με το κρουαζιερόπλοιο Azamara. Δοκίμασαν από τα Κυπριακά κρασιά, που είναι τοποθετημένα.

Παραιτήθηκε από το ΡΙΚ ο Πρόεδρος του ΔΣ Γιώργος Τσαλακός



Σε ανακοίνωση του, ο Γιώργος Τσαλακός γνωστοποίησε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την απόφαση του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Η ανακοίνωση του κ. Τσαλακού: «Έχω υποβάλει σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την παραίτηση μου από την Προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου για προσωπικούς λόγους.

Το κρουαζιερόπλοιο «Azamara» με 500 Αυστραλούς τουρίστες αγκυροβόλησε σήμερα έξω από το λιμανάκι της Πάφου. ΦΩΤΟ


Ραφαέλλα Κολιανδρή. Θέλω να κτίσω την δική μου ιστορία στο μόντελινγκ



Η πολύ νεαρή σε ηλικία,  Ραφαέλλα Κολιανδρή από την Λευκωσία έχει αρχίσει να ασχολείται με το μόντελινγκ και θέλει να πετύχει στον χώρο αυτό.
Σε συνέντευξη που  παραχώρησε στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ,  μετά  την  συγκατάθεση των γονιών της,   η Ραφαέλλα μας ανέφερε ότι, παρακολουθεί μαθήματα μόντελινγκ και λατρεύει την πασαρέλα.
Είναι ο χώρος, όπως λέει, που θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά γιατί έχει να προσφέρει πολλά.  
 

Γευσιγνωσία κρασιού στις 7 Μαϊου από την LA BODEGA CAVA στην Πάφο


Εξαιρετική επιτυχία, σημείωσε στην Πάφο, το Συνέδριο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών


"Αναμένονται μεγάλες αλλαγές, στην ασφαλιστική βιομηχανία...", τόνισε ο πρόεδρος Αλέξης Ιεροκηπιώτης.

H λύση του Κυπριακού θα δημιουργήσει οικονομική έκρηξη στα σημεία φυγής από Κύπρο

Από Δρα Άρη Πετάση

1.) Συζητιέται πολύ το κατά πόσο θα υπάρξει ή όχι «….οικονομική έκρηξη, με την λύση του Κυπριακού.»  Μπαίνω αμέσως στη συζήτηση του θέματος: ναι, μπορεί να υπάρξει οικονομική έκρηξη από μια λύση νοουμένου ότι η λύση αυτή θα βρίσκεται μέσα σε συνταγματικά πλαίσια  όπως αυτά λειτουργούν στις προηγμένες οικονομίες του κόσμου (Γερμανία, Αμερική, Βρετανία, Αυστραλία, Σκανδιναβικές χώρες, Ιαπωνία, κοκ.) 

Στο κελί οι δύο νεαροί για επίθεση εναντίον 18χρονου στρατιώτη



Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε χθες διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον δύο νεαρών ηλικίας 18 και 20 χρόνων από το Λιοπέτρι, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης εισόδου σε απαγορευμένη περιοχή και επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον 18χρονου στρατιώτη που υπηρετεί στο Στρατόπεδο «Μόδεστου Παντελή» στο Λιοπέτρι.

Δυο κιλά κοκαΐνη εντοπίστηκαν στην κατοχή δύο προσώπων στη Λεμεσό



Η ΥΚΑΝ συνέλαβε το απόγευμα, στο χωριό Καντού της επαρχίας Λεμεσού, δυο πρόσωπα, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν δυο περίπου κιλά κοκαΐνης. Οι συλληφθέντες ισχυρίζονται ότι θα τα παρέδιδαν σε τρίτο πρόσωπο, το οποίο όμως δεν κατονομάζουν.

Ανεβαίνει δραματικά ο αριθμός των θυμάτων από τον σεισμό στο Νεπάλ. ΦΩΤΟ

Τέταρτη ημέρα από το φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ που κατέστρεψε το Νεπάλ με τον αριθμό των νεκρών να ανεβαίνει στους 4,100 σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές – Η διεθνής κοινότητα κινητοποιήθηκε άμεσα στέλνοντας σωστικά συνεργεία στις πληγείσες περιοχές, καθώς και οικονομική βοήθεια για την προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμακευτικού υλικού.

Δείτε τι γράφεται στην Αγγλία για την κρυφή κόρη της Νταϊάνας και του Κάρολου

Την ίδια στιγμή που η Βρετανία γιορτάζει τη γέννηση του δεύτερου μωρού της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, πρόσφατες αποκαλύψεις ανατρέπουν όλα όσα γνωρίζαμε για τη βασιλική οικογένεια και τη σειρά διαδοχής στο θρόνο.