Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

8 μέρες στο κελί ο δράστης του μακελειού της Κοφίνου


Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλεύεται ο 34χρονος ύποπτος για το φόνο του Πανίκου Σταύρου 54 ετών και των τραυματισμό άλλων ατόμων, συνεδρίασε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του. 


Ο ύποπτος μετά από απόφαση του δικαστηρίου τέθηκε υπό 8ημερη κράτηση και θα παραμείνει υπό φρούρηση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.


Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, ο δράστης συνελήφθηκε χθες μετά τις τρεις το απόγευμα όταν ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με το αυτοκίνητο του στο δρόμο Αραδίππου - Αβδελλερού και τραυματίστηκε. Επί τόπου έσπευσε η Αστυνομία Αραδίππου, μέλη της οποίας αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για τον 34χρονο που καταζητείτο και τον συνέλαβαν.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού αφού στα νοσοκομεία Λάρνακας και Λευκωσίας νοσηλεύονται τα τέσσερα πρόσωπα τα οποία τραυμάτισε με καλάσνικοφ. Ο 34χρονος αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι ιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει κάταγμα λεκάνης. Εναντίον διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προ μελέτης ανθρωποκτονίας, παράνομη μεταφορά και χρήση πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α και παράνομη μεταφορά και χρήση εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, η υπόθεση θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή. Δυο από τα πρόσωπα που τραυματίστηκαν η κατάσταση της υγείας τους είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Πρόκειται για τον 47χρονο, Αδάμο Λάμπρου και την 36χρονη, Καίτη Χαραλάμπους. Το τρίτο πρόσωπο είναι επίσης διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση στο ΓΝ Λάρνακας.

Το τέταρτο πρόσωπο, ο Γιώργος Γεωργίου 27 χρόνων που είναι ο γιος του θύματος , βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: