Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Το αστυνομικό δελτίο


Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι γύρω στις 11μ.μ. χθες, άγνωστοι εισήλθαν σε σχολικό χώρο στην επαρχία Αμμοχώστου και αφού έθεσαν φωτιά σε καλάθους, στη συνέχεια αφού έσπασαν δύο τζάμια παραθύρων αιθουσών διδασκαλίας, τους έριξαν μέσα με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αριθμό θρανίων και καρεκλών.


Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε 23χρονη, η οποία συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας, κλοπής με τέχνασμα και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συνελήφθη χθες 54χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και παράνομης κατοχής αεροβόλου όπλου.
Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς, για να κλητευθεί αργότερα.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση 25χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος, οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, πρόκλησης ανησυχίας και δημόσιας εξύβρισης.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών.
Η Υ.ΚΑ.Ν συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συνελήφθηκαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση πέντε πρόσωπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής και κλεπταποδοχής.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: