Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ανησυχούν οι εργολήπτες της Πάφου


Μεγάλη ανησυχία έχουν εκφράσει ιδιώτες από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών ζητώντας μάλιστα είτε την αναστολή είτε την ακύρωση συμβολαίων με εργοληπτικές εταιρείες για την ανέγερση διαφόρων έργων δήλωσε ο Αντώνης Πετρίδης πρόεδρος του συνδέσμου εργοληπτών Πάφου .



Ο κ. Πετρίδης είπε πως οι τελευταίες εξελίξεις συζητήθηκαν στο  πλαίσιο συνεδρίας των μελών του συνδέσμου Εργοληπτών  στην Πάφο, προσθέτοντας πως η εκκρεμότητα θα πρέπει να κλείσει.
 

Όλοι συνέχισε αναμένουν ότι οι πολιτικές ηγεσίες , οι οικονομικοί  παράγοντες και όλοι όσοι έχουν ρόλο και λόγο στο θέμα θα ομονοήσουν και θα βρουν την καλύτερη λύση.
Σύμφωνα με τον κ. Πετρίδη απλά και μόνο η μεταφορά στην Κύπρο της πρότασης του Eurogroup ήταν ικανή να προκαλέσει την αναστάτωση.
 

Ο κ Πετρίδης αναφερόμενος στα προβλήματα του κλάδου του, είπε επίσης, πως μέχρι σήμερα εκτελούνται εργασίες από παράνομους εργολήπτες , οι οποίοι χρησιμοποιούν παράνομους, ανασφάλιστους και αδήλωτους εργάτες. Οι έλεγχοι είπε είναι μηδαμινοί με αποτέλεσμα  κατέληξε  οι παρανομίες και οι αγκυλώσεις του κλάδου να συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: