Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Gay σκορπά το aids στην Λευκωσία. Αναστάτωση επικρατεί στο αρμόδιο υπουργείο


Λειτουργοί του Υπουργείου Υγείας κατήγγειλαν σήμερα στην Αστυνομία την υπόθεση φορέα του aids που εκπορνευόταν μεταδίδοντας τον ιό ανέφερε ο Υπουργός Υγείας Πέτρος Πετρίδης καλώντας τους πολίτες να λαμβάνουν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας της υγείας τους.


Σε δηλώσεις του μετά το πέρας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο Υπουργός Υγείας κλήθηκε να αναφέρει κατά πόσον υπάρχει οτιδήποτε νεότερο αναφορικά με την υπόθεση με τον ομοφυλόφιλο άνδρα, ο οποίος είναι φορέας του AIDS και εκπορνεύεται μεταδίδοντας τον ιό, μετά τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί και αφού είχαμε πλέον την καταγγελία, οι λειτουργοί του Υπουργείου Υγείας που χειρίζονται το θέμα των μολυσματικών νόσων έκαναν σήμερα επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία.
«Όλη την προηγούμενη εβδομάδα επικρατούσε μια φιλολογία με ερωτήματα αναφορικά με τον ορθότητα των πληροφοριών», ανέφερε.

Καταλήγοντας ο  Υπουργός Υγείας προέτρεψε τους ανθρώπους να είναι προσεκτικοί και να λαμβάνουν όλα τα προληπτικά μέτρα σημειώνοντας ότι είναι άδικο να υφίστανται τόσο μεγάλη ταλαιπωρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: