Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Εκδήλωση Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών στη Γεροσκήπου με θέμα «Ανταλλακτήρια Προϊόντων και Δημοτικοί Λαχανόκηποι – Οικολογική Δράση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε Εποχές Οικονομικής Κρίσης»


Ο Δήμος Γεροσκήπου φιλοξένησε στις 12 Απριλίου 2013, στο Δημοτικό Μέγαρο Γεροσκήπου, την εκδήλωση-συζήτηση του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών με θέμα «Ανταλλακτήρια Προϊόντων και Δημοτικοί Λαχανόκηποι – Οικολογική Δράση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε Εποχές Οικονομικής Κρίσης».



Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Βουλευτής του Κινήματος Γιώργος Περδίκης, ενώ προβλήθηκε σύντομη ταινία με παρόμοιες δράσεις στο εξωτερικό.


Μέσα από τη συζήτηση που ακολούθησε, διεφάνη ότι υπάρχουν προοπτικές για τη δημιουργία Δημοτικών Λαχανόκηπων και στον Δήμο Γεροσκήπου, καθώς δημότες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συμβάλουν στη δημιουργία λαχανόκηπων με την παραχώρηση αγροτεμαχίων τους. Ο Δήμος προτίθεται να εξετάσει το ενδεχόμενο δημιουργίας Δημοτικού Λαχανόκηπου στη Γεροσκήπου με στόχο τη στήριξη της προσφοράς του «Παντοπωλείου Αγάπης».
  
Από Δήμο Γεροσκήπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: