Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Πίσω από τα σίδερα 36χρονος ΕΠΥ από την Λάρνακα για υπόθεση κοκαίνης

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Κύπρου που συνεδρίασε  στη Λάρνακα επέβαλε ποινή φυλάκισης ενάμιση χρόνου στον Ιωσήφ Ιωσηφάκη, 36 χρόνων από τη Λάρνακα, ΕΠΥ της Εθνικής Φρουράς αφού κρίθηκε ένοχος κατόπιν παραδοχής του στις κατηγορίες της εισαγωγής, κατοχής και κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, 49 γραμμαρίων κοκαΐνης τάξεως Α.

Η κοκαΐνη εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ιωσηφάκης το απόγευμα της 26ης Δεκεμβρίου 2014, όταν ανακόπηκε για έλεγχο σε περιοχή κοντά στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών. Συνεπιβάτης του 36χρονου ήταν η αλλοδαπή φίλη του 27 χρόνων, η οποία ύστερα από έρευνες της Αστυνομίας αποδείχθηκε ότι δεν σχετιζόταν με την υπόθεση.
Στην απόφαση του το Κακουργιοδικείο σημειώνει τη σοβαρότητα της υπόθεσης εισαγωγής, κατοχής και προμήθειας κοκαΐνης σε άλλα πρόσωπα, η οποία προνοεί δια βίου φυλάκιση.
Από έρευνες της Αστυνομίας προέκυψε μαρτυρία εναντίον άλλου προσώπου, 29 χρόνων από τη Λεμεσό, ο οποίος δεν παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες και θα δικαστεί σε άλλη ημερομηνία. Αναμένεται ότι ο Ιωσηφάκης θα είναι μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του 29χρόνου.


http://ikypros.com/?p=83189#sthash.8fsC5bf8.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: