Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Λεμεσός. Στο κελί 43χρονος για κλοπή πανάκριβων ρολογιών


Καταγγελία στην Αστυνομία Λεμεσού, κατά 43χρονου Ελληνοκύπριου φίλου του, προέβη 80χρονος  Βρετανός, καταγγέλλοντας τον για κλοπή 5 πανάκριβων ρολογιών αξίας 130.000 ευρώ, αλλά κι απόσπαση ενός σκάφους, η αξία του οποίου υπολογίζεται σε 15.000 ευρώ.

Ο Βρετανός συνταξιούχος, που διαμένει μόνιμα στη Λεμεσό, είχε φιλικές σχέσεις με τον 43χρονο κι ο τελευταίος τον επισκεπτόταν συχνά στην κατοικία του στην Παλώδια. Ο Ε/κ φέρεται να εντυπωσιάστηκε από την συλλογή πανάκριβων ρολογιών που του παρουσίασε ο 80χρονος πριν από ένα μήνα. 

Την ώρα που αποχωρούσε ο 43χρονος από το σπίτι του φίλου του, που τον συνόδευσε ως την έξοδο, προφασίστηκε ότι ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο και επέστρεψε να το πάρει. Σύμφωνα με την καταγγελία του Βρετανού, τότε ο 43χρονος πρέπει να απέσπασε πέντε από τα είκοσι πανάκριβα ρολόγια της συλλογής του, αξίας 130.000 ευρώ. 

Ο 80χρονος που δεν είχε αντιληφθεί τις πρώτες μέρες την κλοπή των ρολογιών, υποδέχτηκε κι αργότερα τον ελληνοκύπριο φίλο του στην κατοικία του. 

Την τελευταία φορά της επίσκεψης ο 43χρονος φέρεται να υποχρέωσε τον Βρετανό να του πωλήσει το σκάφος του. Είχε ετοιμάσει μάλιστα τα απαραίτητα έγγραφα μεταβίβασης, για το ποσό των 15.000 ευρώ. Ο 80χρονος υπέγραψε, λαμβάνοντας την υπόσχεση ότι σύντομα θα λάβει προκαταβολή 4.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα κατέθετε αργότερα σε τραπεζικό λογαριασμό. 

Με το πέρασμα των ημερών και την εξαφάνιση του φίλου του, ο Βρετανός άρχισε να υποψιάζεται ότι έπεσε θύμα απάτης. 

Προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομίας και χθες ο 43χρονος ύποπτος συνελήφθη. Έξω από το σπίτι του εντοπίστηκε το σκάφος, ενώ άφαντα παραμένουν τα πανάκριβα ρολόγια  Ο ύποπτος θα οδηγηθεί σήμερα στο επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, με αίτημα της Αστυνομίας την προφυλάκισή του για διευκόλυνση των ερευνών γύρω από την εξεταζόμενη υπόθεση. 



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

mporeite na grapsete ena email gia epikoinwnia me ton diaxeiristh tou blog? Sas euxaristw