Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Αυτός είναι ο 21χρονος που φέρεται να σκότωσε την μάνα του



Νεαρός από το Ιράκ, κουρδικής καταγωγής, ηλικίας 21 χρόνων, φέρεται να σκότωσε με αιχμηρό αντικείμενο τη μητέρα του ηλικίας 46 χρόνων, η οποία εντοπίστηκε αιμόφυρτη στο αυτοκίνητο της οικογένειας, εκατό περίπου μέτρα από το σπίτι τους, που βρίσκεται στην περιοχή των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

Η γυναίκα είναι μητέρα άλλων τεσσάρων παιδιών. Το αυτοκίνητο της οικογένειας, στο οποίο εντοπίστηκε, βρισκόταν σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από το σπίτι της οικογένειας που βρίσκεται σε περιφραγμένο χώρο κοντά στο στρατόπεδο Victoria Campus εντός των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.


Όπως δήλωσε ο Υπαστυνόμος Μάρκος Πέτρου, υπεύθυνος του ΤΑΕ των  Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, «σήμερα γύρω στις 12.30 μετά τα μεσάνυκτα, ύστερα από πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο παλαιό χώρο στάθμευσης λεωφορείων Victoria στην Δεκέλεια, όπου εντοπίστηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου γυναίκα ηλικίας 46 χρόνων».

Οι αστυνομικοί των Βάσεων προσπάθησαν να μεταφέρουν τη γυναίκα στο νοσοκομείο, ωστόσο η 46χρονη υπέκυψε στο μοιραίο εντός του αυτοκινήτου. Η γυναίκα φαίνεται πως παρέμεινε για αρκετές ώρες αβοήθητη στο αυτοκίνητο, μέχρις ότου φθάσουν στη σκηνή μέλη του εγκληματολογικού τμήματος της Αστυνομίας Δεκέλειας και παθολογοανατόμος.

Σύμφωνα με τον κ. Πέτρου «πέντε περίπου λεπτά μετά τη μία σήμερα τα ξημερώματα ο επί καθήκοντι ιατρός του Νοσοκομείου των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας διαπίστωσε το θάνατο της 46χρονης γυναίκας. Στη σκηνή διενεργήθηκε αυτοψία από παθολογοανατόμο, η οποία διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε αριθμό τραυμάτων κυρίως στην περιοχή του λαιμού και στα χέρια, τα οποία έχουν προκληθεί από αιχμηρό όργανο». 

Πρόσθεσε ότι υπάρχει μαρτυρία σύμφωνα με την οποία εμπλέκεται ο γιος του θύματος ηλικίας 21 ετών. "Τα ίχνη του νεαρού έχουν χαθεί από την ώρα του περιστατικού και αναζητείται από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης", πρόσθεσε.

Ο Υπαστυνόμος κάλεσε «οποιονδήποτε έχει οποιαδήποτε πληροφορία για την υπόθεση ή για τις κινήσεις του υπόπτου, να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με την εμπιστευτική γραμμή του πολίτη στο 1443». 

Η Αστυνομία των Βάσεων ενημέρωσε το πρωί την Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας, δίνοντας περιγραφή του δράστη και φωτογραφίες του.

Οι Βάσεις Δεκέλειας κατασκεύασαν πριν από μερικούς μήνες ένα μικρό οικισμό με λυόμενα σπίτια, στα οποία μεταφέρθηκαν ορισμένες οικογένειες πολιτικών προσφύγων από τον οικισμό Richmond που ζούσαν εδώ και 15 περίπου χρόνια.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: