Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Μεγάλο χρηματικό ποσό άρπαξαν άγνωστοι από ιντερνέτ καφέ στην Πύλα



Το ποσό των επτά χιλιάδων ευρώ άρπαξαν από ταμειακή μηχανή, σε ιντερνέτ καφέ στην Πύλα, άγνωστοι οι οποίοι έσπασαν αριθμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και προκάλεσαν ζημιές εντός του υποστατικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις τρεις τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι σε ιντερνέτ καφέ στην Πύλα, που ανήκει σε Τουρκοκύπριο, άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε εξοπλισμό του υποστατικού.


Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας όπου εντόπισαν τον ιδιοκτήτη και δύο υπαλλήλους. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των τριών, έξι άτομα εισήλθαν στο υποστατικό και αφού κτύπησαν τον ένα από τους υπαλλήλους, έσπασαν αριθμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και προκάλεσαν διάφορες άλλες ζημιές.

Οι άγνωστοι, που δεν φορούσαν κουκούλα στο κεφάλι, πήραν από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό ύψους 7 χιλιάδων ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο ιδιοκτήτης και οι υπάλληλοι του υποστατικού, φαίνεται ότι μεταξύ των δραστών περιλαμβάνονται τόσο Τουρκοκύπριοι όσο και Ελληνοκύπριοι.

Δεν έχει ακόμα υπολογιστεί η αξία των ηλεκτρονικών υπολογιστών που έσπασαν ούτε και των άλλων ζημιών που προκάλεσαν οι άγνωστοι.

Το υποστατικό διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης, το οποίο κατέγραψε τις κινήσεις των δραστών και η Αστυνομία πήρε το ψηφιακό δίσκο για να πάρει τα απαραίτητα στοιχεία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.


(ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: