Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ο λειτουργός του Δ. Πάφου που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, επιστρέφει στην εργασία του



Με τη λήξη στις 26.8.2015 της διαθεσιμότητας στην οποία τελεί από τις 3.7.2015 ο Λογιστικός Λειτουργός Κώστας Λιασίδης του Δήμου Πάφου, σε σχέση με διεξαγόμενη εναντίον του έρευνα από ερευνώντα λειτουργό για πειθαρχικά παραπτώματα, το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου αποφάσισε στη χθεσινοβραδινή του συνεδρία όπως ο κ. Λιασίδης επιστρέψει στην εργασία του.


Παρόλο που ο ίδιος ο Λογιστικός Λειτουργός έχει ζητήσει μέσω των δικηγόρων του να απαντήσει σε κάποια ερωτήματα που έχουν τεθεί σ’ αυτόν από το ερευνώντα λειτουργό που ανέλαβε να διερευνήσει το όλο θέμα, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να δοθεί παράταση για ένα ακόμη μήνα μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη προκειμένου να του δοθεί το πόρισμα.

Σε ερώτηση του επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας της ΕΔΕΚ Βάσου Δημητρίου, αν ο Λογιστικός Λειτουργός θα επιστρέψει στο οικονομικό τμήμα ή σε οποιοδήποτε άλλο τμήμα του Δήμου, ο Δημοτικός Γραμματέας Θέμης Φιλιππίδης και ο Δήμαρχος Πάφου στο πλαίσιο της συνεδρίας της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου φαίνεται να απήντησαν πως είναι θέμα που θα απασχολήσει τους ιδίους.

(ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: