Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

Το CIIM δίπλα στους εργαζόμενους που επιθυμούν να σπουδάσουν


Το CIIM - Cyprus International Institute of Management - καινοτομεί για ακόμη μια φορά προσφέροντας την ευκαιρία σε εργαζόμενους να παρακολουθήσουν απογευματινά μαθήματα για απόκτηση του νέου πρωτοποριακού πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων BBA.


Το CIIM αντιλαμβανόμενο πλήρως την δύσκολη οικονομική κατάσταση αρκετών συνανθρώπων μας επιχορηγεί τα δίδακτρα με το ποσό των 2,200 ευρώ ανά φοιτητή.  Θέλοντας  να βοηθήσει περαιτέρω τους νέους, έχει σχεδιάσει ένα ευέλικτο πρόγραμμα εκπαίδευσης για τετραετή φοίτηση στο BBA, έτσι ώστε οι φοιτητές να μπορούν να εργάζονται και να σπουδάζουν παράλληλα. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 28 Σεπτεμβρίου 2015 και θα διδάσκονται από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, από τις 18:00 έως τις 21:00 το βράδυ.

Το τετραετές CIIM BBA διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα, από μόνιμους και επισκέπτες καθηγητές από κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού με τη χρήση καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας, ενώ για τον κάθε φοιτητή ορίζεται ένας μέντορας (tutor), ο οποίος του παρέχει ατομική καθοδήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του.

Αφού πρώτα καλύψουν το βασικό κορμό του προγράμματος, οι φοιτητές  επιλέγουν, κατά  τον τρίτο χρόνο των σπουδών τους, μεταξύ των ακόλουθων 4 περιζήτητων τομέων εξειδίκευσης:

Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων (International Business Management)
Πληροφορική Διοίκησης Επιχειρήσεων (Business Information Technology)
Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα (Innovation & Entrepreneurship)
• Χρηματοοικονομική και Διοικητική  Λογιστική (Financial & Managerial Accounting)

Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα τύχουν ατομικής βοήθειας προς εξεύρεση καλύτερης εργασίας  ή καθοδήγηση για τη δημιουργία δικής τους επιχείρησης (start-up). Επίσης, μέσω του γραφείου σταδιοδρομίας του CIIM και της δικτύωσής του ιδρύματος με μεγάλο αριθμό συνεργαζόμενων εταιρειών και πανεπιστημίων στην Κύπρο και το εξωτερικό, παρέχεται στους απόφοιτους η ανάλογη κατεύθυνση και βοήθεια για μεταπτυχιακές σπουδές.


Οι εγγραφές για το CIIM BBA θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του CIIM στο www.ciim.ac.cy ή να επικοινωνούν με τη Θεοδώρα Πετάση στο 77 77 24 46 ή με email στο theodora@ciim.ac.cy.

Δεν υπάρχουν σχόλια: