Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε τροχαίο ατύχημα στην Λευκωσία

Με ένδειξη 94μg% αλκοόλ αντί 9μg% κατά το άλκοτεστ στο οποίο υπεβλήθη, 21χρονος οδηγός συνελήφθηκε τα ξημερώματα στη Λευκωσία, αφού πρώτα προκάλεσε με το όχημά του τροχαίο ατύχημα και παραβίασε σήματα τροχαίας.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας σε περιοχή της Λευκωσίας, έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει.
Ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει και προχώρησε προς διασταύρωση η οποία ελέγχεται από φώτα τροχαίας, παραβιάζοντας τον κόκκινο σηματοδότη. Εισερχόμενο στη διασταύρωση, το αυτοκίνητό του χτύπησε σε διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια χτύπησε σε εξ αντιθέτου διερχόμενο αυτοκίνητο.
Στη συνέχεια, το πρώτο όχημα εγκατέλειψε τη σκηνή του δυστυχήματος και κινήθηκε στην αντίθετη φορά κυκλοφορίας, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε και ανακόπηκε από μέλη της Τροχαίας.
Όπως διαπιστώθηκε, το αυτοκίνητο οδηγείτο από 21χρονο, έχοντας ως συνοδηγό 22χρονο.
Ο οδηγός του οχήματος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 86μg%, ενώ στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 94μg% αντί 9μg% που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο. Ο 21χρονος συνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση.
Από το ατύχμα προκλήθηκαν ζημιές στα τρία οχήματα και ελαφριοί τραυματισμοί των επιβαινόντων των δύο οχημάτων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν.
Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

κυπε

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

FYLAKHSH K NA TOYS PERNETE THN ADEIA TOYLAXISTON 5 XRONIA DIOTI MPOREI NA SKOTWSOUN A8WO KOSMO POY DEN FTAIEI H OI IDIOI NA SKOTW8OUN. KA8E MERA AKOUME 8ANATOYS ELEOSSSSSS!