Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

Η ΥΚΑΝ τσάκωσε τρία πρόσωπα φορτωμένα με κάνναβη και κοκαΐνηΣυνελήφθησαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 30, 25, 24 και 37 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα.
Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν χθες το μεσημέρι για έλεγχο έξω από την οικία του στη Λευκωσία ένα 30χρονο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα ταχυδρομικό κιβώτιο το οποίο περιείχε κάνναβη βάρους 7 κιλών περίπου. Ακολούθως ερευνήθηκε το όχημά του όπου εντοπίστηκαν τρία ταχυδρομικά κιβώτια τα οποία περιείχαν 19 κιλά κάνναβης και δύο κιλά άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη. 

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον άλλων δύο προσώπων ηλικίας 25 και 24 χρόνων, στο αυτοκίνητο των οποίων εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 74 γραμμαρίων περίπου καθώς και το χρηματικό ποσό των €2,400.
Προέκυψε επίσης μαρτυρία εναντίον 37χρονου στην οικία του οποίου εντοπίστηκε μετά από έρευνα το χρηματικό ποσό των €5,100.
Η ΥΚΑΝ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: