Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Τέσσερις μέρες στο κελί για κλοπή στην πάφο

Διατάγματα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο αλλοδαπών ηλικίας 41 και 33 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής κατοικίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν κατά τη μηχανοκίνητη περιπολία μελών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.
Συγκεκριμένα γύρω στις  3.10 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ μέλη του Κλιμακίου Διαρρήξεων του ΤΑΕ Πάφου, βρίσκονταν μηχανοκίνητη περιπολία σε περιοχή της επαρχίας Πάφου, εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα και το ακολούθησαν.
Στη συνέχεια, τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα με τη βοήθεια μελών του ΟΠΕ Πάφου και του Αστυνομικού Σταθμού Πέγειας και όπως διαπιστώθηκε, το όχημα οδηγείτο από 41χρονο με συνοδηγό 33χρονο, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία που διαπράχθηκε στις 5/8/2015 στην επαρχία Πάφου.
Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις .
Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη της κατοικίας από την οικία του οι δράστες απέσπασαν διάφορα αντικείμενα και τιμαλφή.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: