Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Αφέθηκε ελεύθερος ο 20χρονος στην Πάφο. Είχε απαιτήσει χρήματα από Αγγλίδα

Κατηγορήθηκε γραπτώς ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου  και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 20χρονος Βρετανός εναντίον του οποίου εξετάζεται διερευνώμενη υπόθεση απαίτησης περιουσίας με απειλές με σκοπό την κλοπή.

Το δικαστήριο όρισε την  υπόθεση  για ακρόαση στις 18 Ιανουαρίου του 2016 και διέταξε όπως ο νεαρός αφεθεί ελεύθερος μέχρι τότε με περιοριστικούς όρους όπως καταβάλει εγγύηση ύψους 50 χιλιάδων ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή, παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα , το όνομα του  τοποθετηθεί στο stop list και δύο φορές την εβδομάδα παρουσιάζεται στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.
Ο 20χρονος συνελήφθη χθες στην Πάφο με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, την ώρα που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει απο το Διεθνές Αερολιμένα Πάφου για τη Βρετανία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 13 Αυγούστου 2015 Αγγλίδα κατήγγειλε ότι ο 20χρονος απαίτησε από την ίδια το ποσό των 250 ευρώ.
Εναντίον του 20χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο μέχρι χθες, όπου και συνελήφθη.
Σύμφωνα με την παραπονούμενη, ο 20χρονος απαίτησε χρήματα από την ίδια διότι υποψιάζονταν ότι η κόρη της τα είχε πάρει από φίλη του ιδίου.
Η Βρετανίδα κατήγγειλε επίσης πως ο 20χρονος απειλούσε πως σε περίπτωση που δεν του έδινε τα χρήματα θα προχωρούσε σε ανάρτηση γυμνών φωτογραφιών της κόρης της στο διαδίκτυο.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: