Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Τέσσερις νεκροί από τον ανεμοστρόβιλο στο Ντάλας



Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ανεμοστρόβιλος έπληξε χθες Σάββατο την πόλη Γκάρλαντ, κοντά στο Ντάλας της πολιτείας Τέξας, μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο ανεμοστρόβιλος κατέστρεψε πολλά κτίρια στην μικρή αυτή πόλη, που βρίσκεται περίπου είκοσι χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Ντάλας, σύμφωνα με τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα ABC και CNN.


Εκατομμύρια πολίτες στις νότιες ΗΠΑ προσπαθούσαν χθες να επιστρέψουν στους φυσιολογικούς ρυθμούς της καθημερινότητας μετά από ένα κύμα ανεμοστρόβιλων και σφοδρών καταιγίδων στις πολιτείες του Μισισιπή, του Τενεσί και του Αρκανσο, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 18 ανθρώπους, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό των αρχών.

Χθες Σάββατο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ (National Weather Service, NWS) εξέδωσε έκτακτα ενημερωτικά δελτία ακραίων καιρικών φαινομένων προειδοποιώντας για ανεμοστρόβιλους σε 10 πολιτείες.

Σε ορισμένες πολιτείες εκδόθηκαν προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο πλημμυρών. Τουλάχιστον 100 κτίρια στις πληγείσες περιοχές έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, σύμφωνα με το ABC News.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: