Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Γεμάτα τα ξενοδοχεία της Πάφου την περίοδο των εορτών



Πολύ καλές πληρότητες καταγράφουν οι ξενοδοχειακές μονάδες και τα άλλα τουριστικά καταλύματα της Επαρχίας Πάφου που παραμένουν σε λειτουργία το χειμώνα . Σημαντικός αριθμός ντόπιων επισκεπτών επέλεξε και φέτος την Πάφο για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς όπως διαπιστώνουν παράγοντες του τουρισμού. Σ’ αυτό βοήθησαν οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν. 





O Eκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου Ευριπίδης Λοϊζίδης ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι σημαντική κίνηση παρατηρήθηκε στα ξενοδοχεία που παρέμειναν ανοικτά για την περίοδο αυτή καταγράφοντας σημαντικές πληρότητες το τριήμερο των Χριστουγέννων ενώ ικανοποιητική κίνηση αναμένεται – όπως είπε και το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς .



Ο κ. Λοϊζίδης ανέφερε πως δεν έχει σημειωθεί οποιαδήποτε αλλαγή στον αριθμό των πτήσεων , τονίζοντας πως οι  πτήσεις κατά τη χειμερινή περίοδο εξακολουθούν να είναι πολύ λίγες. 



Η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην επαρχία Πάφου εκτίμησε σημειώθηκε από Κύπριους περιηγητές ενώ λιγότεροι είναι και οι Ρώσοι που έφτασαν τελικά στο νησί απ’ αυτούς που πρόκειται να ταξιδέψουν είτε στην Τουρκία  είτε στην Αίγυπτο και ο λόγος σύμφωνα με τους ξενοδόχους της Πάφου είναι ότι οι επισκέπτες αυτές δυσκολεύονται να αγοράσουν τα τουριστικά πακέτα της Κύπρου. 



Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου ανέφερε πως καταβάλλεται προσπάθεια για να μείνουν όσες περισσότερες τουριστικές μονάδες γίνεται ανοικτές ωστόσο – όπως είπε- αυτή η προσπάθεια θα επικεντρωθεί κυρίως για του χρόνου. 



Προσβλέπουμε σε κάτι καλύτερο από τα μέσα Φεβρουαρίου. 


Για το καλοκαίρι οι εκτιμήσεις είναι ότι οι τουριστικές αφίξεις είναι σαφώς βελτιωμένες τόσο από παραδοσιακές όσο και από νέες αγορές. 


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: