Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Λαμπάδιασε οικία στην Λακατάμεια



Ελαττωματική καπνοδόχος προκάλεσε φωτιά σε οικία στη Λακατάμεια.

Σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται ότι στις 20.57 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε ιδιωτική οικία . Ανταποκρίθηκαν 3 Πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Λακατάμειας   και η ώρα 22.00 τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην ξύλινη στέγη της διώροφης κατοικίας.


Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αναπνευστικές συσκευές, αυλοί τυλικτήρα και  έγινε αποδόμηση της οροφής. Η πυρκαγιά η οποία προκάλεσε ζημιές πέραν των πέντε χιλιάδων ευρώ, οφείλεται στην ελαττωματική κατασκευή/λειτουργία της καπνοδόχου του τζακιού της οικίας.
 
Εξάλλου η ώρα 04.16 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε φάρμα στο Λιοπέτρι στην περιοχή Αμμοχώστου. Ανταποκρίθηκαν 3 Πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Αμμοχώστου και η ώρα 08.30 σήμερα  τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε 50 περίπου μπάλες σανού που βρίσκονταν σε ανοικτό χώρο φάρμας αιγοπροβάτων. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Συνολικά από τις έξι χθες το πρωί έως και τις έξι σήμερα η ΠΥ ανταποκρίθηκε σε 30 κλήσεις για βοήθεια,20 πυρκαγιές, 8 ειδικές εξυπηρετήσεις και μία ψευδή κλήση


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: