Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών έχει ζητήσει η ΟΣΙΚΑ


Συνάντηση Υπουργού Οικονομικών και ΟΣΙΚΑ για τα προβλήματα με την υπολειτουργία των κέντρων αναψυχής .

Σε σχετικές διευθετήσεις για συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών προχωρά η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής ΟΣΙΚΑ σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΣΙΚΑ Νεόφυτο Θρασυβούλου με θέμα συζήτησης τα προβλήματα που προκύπτουν από την επαναλειτουργία των κέντρων αναψυχής.
Σε δηλώσεις του ο κ. Νεοφύτου ανέφερε πως τα κέντρα που λειτουργούν δυστυχώς υπολειτουργούν και ζημιώνουν με την λειτουργία των εξωτερικών χώρων μόνο.
Την στιγμή συνέχισε, που η επιδημιολογική κατάσταση θεωρείται από το Υπουργείο Υγείας και από τους επιδημιολόγους δύσκολη , καλείται το Κράτος να σταθεί αρωγός στην στήριξη των κέντρων εστίασης όπως γίνεται σε όλες τις χώρες του κόσμου.
Ο κ. Θρασυβούλου σημείωσε πως σε όλες τις χώρες του κόσμου η εστίαση είναι στοχευμένο μέτρο στήριξης.
Μέχρι στιγμής είπε επαναλειτούργησε το 10% των κέντρων εστίασης Παγκύπρια. Πρόσθεσε ωστόσο, πως εάν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν επειδή υπάρχει η διακίνηση του κόσμου τα Σαββατοκύριακα , θα γίνει προσπάθεια και από άλλους επιχειρηματίες της επισιτιστικής βιομηχανίας να ανοίξουν.
Εξέφρασε ακολούθως την απογοήτευση του για το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθησαν τα κέντρα αναψυχής στα νέα μέτρα που λήφθηκαν από την κυβέρνηση, προσθέτοντας πως πρόκειται για μεγάλο λάθος, αφού, όπως είπε, έχει αποδειχτεί ότι οι ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής στο μεγαλύτερο βαθμό τηρούν και εφαρμόζουν τα υγειονομικά πρωτόκολα .
Έγιναν είπε χαρακτηριστικά ολόκληρες θυσίες από τα κέντρα αναψυχής για να μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν σε ομαλές συνθήκες, κατέληξε.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: