Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Σε δίκη για βιασμό και άσεμνη επίθεση, ο πρώην Μητροπολίτης

 

Σε δίκη θα παραπεμθεί ο πρώην Μητροπολίτης, ο οποίος είχε καταγγελθεί από δύο γυναίκες για βιασμό και άσεμνη επίθεση. 

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Χρίστος Ανδρέου στάλθηκε σήμερα στην Αστυνομία φάκελος για δύο υποθέσεις, με οδηγίες όπως καταχωρηθούν ενώπιον του Δικαστηρίου.

Και οι δύο υποθέσεις αφορούν στον πρώην Μητροπολίτη, εναντίον του οποίου υπάρχει μαρτυρία και από άλλες δύο γυναίκες.

H μία υπόθεση που αφορά στον βιασμό θα καταχωρηθεί ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου και η άλλη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου. 



https://www.reporter.com.cy/police/article/795969/sto-edolio-o-proin-mitropolitis-parapempetai-se-diki-ga-biasmo-kai-asemni-epithesi


Ακόμη μια καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση βρίσκεται ενώπιον της Αστυνομίας, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Χρίστος Ανδρέου.

Ερωτηθείς για το θέμα των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση, ο κ. Ανδρέου είπε ότι είχαν σήμερα μια νέα καταγγελία.

Σε ερώτηση αν η Νομική Υπηρεσία έχει δώσει οποιεσδήποτε οδηγίες αναφορικά με υποθέσεις που έχει ενώπιον της, ο κ. Ανδρέου είπε ότι στάλθηκε σήμερα πίσω φάκελος για δύο υποθέσεις, με οδηγίες όπως καταχωρηθούν ενώπιον του Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο υποθέσεις αφορούν ιερωμένο, που κατείχε εκκλησιαστικό αξίωμα.

Απαντώντας εξάλλου σε ερώτηση για τον αριθμό των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, από την ημέρα που είδαν οι υποθέσεις αυτές το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, ο κ. Ανδρέου είπε ότι είχαν μέχρι σήμερα 25 καταγγελίες.

Πηγή: philenews ΚΥΠΕ

φώτο αρχειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: