Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Καταγγέλθηκε πελάτης και καφετέρια. Δείτε γιατί

 

Σε καταγγελίες πενήντα εννέα πολιτών και δύο υπεύθυνων υποστατικών προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο διενέργειας συνολικά 3.435 ελέγχων παγκύπρια αναφορικά με την τήρηση των μέτρων και εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας.

Ανά επαρχία, διενεργήθηκαν 275 έλεγχοι στη Λευκωσία από τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες εναντίον δύο πολιτών, 315 έλεγχοι στη Λεμεσό, όπου καταγγέλθηκαν 23 πολίτες και δύο υπεύθυνοι υποστατικών. Στη μία περίπτωση η καταγγελία του υπεύθυνου υποστατικού αφορούσε τη μη χρήση μάσκας και στη δεύτερη την είσοδο πελάτη στο υποστατικό χωρίς safe pass. Και οι δύο κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμο 500 ευρώ.
Στη Λάρνακα από 428 ελέγχους καταγγέλθηκαν επτά πολίτες, στην Πάφο διενεργήθηκαν 363 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν τέσσερις πολίτες, ενώ στην Αμμόχωστο έγιναν 1406 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 23 πολίτες. Δεν προέκυψαν καταγγελίες από τους 236 ελέγχους που διενεργήθηκαν στη Μόρφου.
Η Τροχαία διενήργησε παγκύπρια 338 ελέγχους, από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες.
Η Λιμενική & Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 74 ελέγχους χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: