Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της

 Ακόμη μία γυναίκα έπεσε θύμα του πρώην συντρόφου της στην Ιταλία. Η νεαρή Βανέσα Τζαπαλά δολοφονήθηκε στο χωριό 'Άτσι Τρέτσα, κοντά στην Κατάνη της Σικελίας, από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο 38χρονος δράστης πυροβόλησε θανάσιμα την 26χρονη την ώρα που εκείνη περπατούσε σε κεντρικό δρόμο του χωριού μαζί με μία φίλη και την ξαδέλφη της.

Έπειτα από έρευνες που κράτησαν 16 ώρες, οι καραμπινιέροι εντόπισαν τον δολοφόνο απαγχονισμένο μέσα στο χωράφι ενός θείου του.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Οι φίλες της Βανέσα κατέθεσαν στους εισαγγελείς ότι η κοπέλα δεχόταν συνεχείς απειλές και παρενοχλήσεις από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος δεν ήθελε να δεχθεί την απόφασή της να χωρίσουν.

Η 26χρονη είχε καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές την βίαιη και απειλητική συμπεριφορά του 38χρονου, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να μπορέσει να προστατεύσει τη ζωή της.

Στην Ιταλία, από την αρχή του έτους έχουν καταγραφεί 39 γυναικοκτονίες, δράστες των οποίων είναι πρώην σύντροφοι και σύζυγοι των θυμάτων.


Πηγή: cnn.gr

https://www.reporter.com.cy/international/article/851227/gnaikoktonia-stin-italia-neari-dolofonithike-apo-ton-proin-syntrofo-tis

Δεν υπάρχουν σχόλια: