Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Ζεύγος στο κελί για διάρρηξη κατοικίας στην Πάφο

 

Διατάγματα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων 32 και 40 ετών για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, κλοπής, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κακόβουλης ζημιάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί της Πέμπτης λίγο πριν τις 10:30 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από 56χρονη γυναίκα που διαμένει στην Χλώρακα ότι μεταξύ των ημερομηνιών 9- 19 Αυγούστου διαπράχθηκε κλοπή στην κατοικία της και απέσπασαν απ’ αυτήν διάφορα αντικείμενα, συσκευές και έπιπλα αξίας 12 χιλιάδων ευρώ περίπου.
Μετά από περαιτέρω εξετάσεις φαίνεται ότι εντοπίστηκε αυτοκίνητο να οδηγείται από έναν άνδρα και σ’ αυτό να επιβαίνει και μια γυναίκα. Στην προσπάθεια τους τα δύο πρόσωπα να εγκαταλείψουν την κατοικία της παραπονούμενης φέρεται να προκάλεσαν ζημιές ύψους 500 ευρώ στο κάγκελο της περίφραξης με το όχημα στο οποίο επέβαιναν.
Το αυτοκίνητο από περαιτέρω εξετάσεις φέρεται να είναι εγγεγραμμένο σε 32χρονη, μόνιμη κάτοικο Πάφου και από περαιτέρω εξετάσεις φέρεται να το οδηγούσε ο 40χρονος σύζυγος της.
Κατόπιν τούτου το ΤΑΕ Πάφου προχώρησε στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης του ζεύγους, που συνελήφθη την Πέμπτη στις 17:00 το απόγευμα και τέθηκε σήμερα υπό πενθήμερη κράτηση.
Οι δύο ανακρίθηκαν ενώ τα κλοπιμαία δεν έχουν εντοπιστεί στο παρόν στάδιο. Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: