Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Στο κελί τέσσερα πρόσωπα για διάρρηξη και κλοπή

Τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής. Πρόκειται για διάρρηξη αποθήκης στην περιοχή Κακοπετριάς, από όπου κλάπηκαν γεωργικά ηλεκτρικά εργαλεία, αριθμός δεντρυλλίων, καθώς και πετρέλαιο καυσίμων και μπαταρία από τρακτέρ που βρισκόταν στο χώρο της αποθήκης.

 

Η διάρρηξη καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη της αποθήκης στις 06 Ιουλίου. Σύμφωνα με την καταγγελία, διαπράχθηκε στις 03-06 Ιουλίου. Από την αποθήκη κλάπηκαν δύο χορτοκοπτικές μηχανές, ένα αλυσοπρίονο, ένα σμιρίλιο και ένας ψεκαστήρας, ενώ από τρακτέρ που βρισκόταν στο χώρο, αφαιρέθηκαν και κλάπηκαν η μπαταρία του οχήματος και ποσότητα πετρελαίου καυσίμων. Από το χώρο κλάπηκαν και έξι δεντρύλλια, νεκταρινιών και χρυσομηλιών.

 

Στοιχεία προέκυψαν εναντίον τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 18 και 19 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα, ο πρώτος, ηλικίας 18 ετών, την περασμένη Τετάρτη, οι δεύτερος και τρίτος, ηλικίας 18 και 19 ετών, την περασμένη Πέμπτη και ο τέταρτος, ηλικίας 19 ετών, το απόγευμα του Σαββάτου. Οι πρώτοι τρεις τελούν υπό κράτηση βάσει δικαστικών διαταγμάτων που εκδόθηκαν μετά τη σύλληψή τους, ενώ υπό κράτηση, βάσει του εντάλματος σύλληψης τέθηκε και ο τέταρτος ύποπτος, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

 

Την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Μόρφου.

 https://www.cypruspolicenews.com/DefaultArticle/ArticleId=20714

Δεν υπάρχουν σχόλια: