Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Πέθαναν από κορωνοϊό πατέρας, μητέρα και γιος

Μία σπαρακτική αφήγηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με μία οικογένεια αντιεμβολιαστών, όπου έχασε τρία από τα τέσσερα μέλη της εντός μίας εβδομάδας, από τον φονικό ιό COVID – 19.

Ο εναπομείνας γιος, Francis Goncalves, ο οποίος υπέστη την καταστροφική τριπλή απώλεια του αδελφού του Shaul, 40 ετών, του πατέρα του, Basil, 73 ετών και της μητέρας του Charmagne, 65 ετών, τον περασμένο μήνα, πιστεύει ότι ο ιός εξαπλώθηκε στην οικογένειά του κατά τη διάρκεια ενός γεύματος, και παρακαλεί τον κόσμο να αποφύγει την παγίδα που στήνουν οι θεωρίες συνομωσίας για τον Covid.

Ο 43χρονος, που ζει στο Κάρντιφ, λέει ότι οι τρεις συγγενείς του, που ζούσαν στην Πορτογαλία, αρνήθηκαν το εμβόλιο, αφού έπεσαν θύματα «προπαγάνδας κατά του εμβολιασμού».

Ο Φράνσις είπε σύμφωνα με την Daily Mail, ότι, ενώ η μητέρα του είχε υποκείμενα προβλήματα υγείας και ο πατέρας του είχε νοσηλευθεί προσφάτως στο νοσοκομείο με πέτρες στα νεφρά, ήταν ιδιαίτερα σοκαρισμένος από τον θάνατο του αδελφού του - τον οποίο περιέγραψε ως το «πιο υγιές άτομο» που γνώριζε.

Ο ίδιος πιστεύει ότι το εμβόλιο θα είχε σώσει τη ζωή του αδερφού του, τον οποίο περιγράφει ως εξής: «Αν δεν πήγαινε στο γυμναστήριο ή δεν έβγαινε για τρέξιμο, θα έκανε βόλτες. Δεν είχε πιει εδώ και 15 χρόνια και ακολουθούσε μία whole plant based διατροφή».


https://www.eirinika.gr/article/225452/o-koronoios-exafanizei-oikogeneia-antiemvoliaston-pethanan-pateras-73-i-mitera-65-kai

Δεν υπάρχουν σχόλια: