Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Τέσσερις χιλιάδες ευρώ πρόστιμο σε καφετέρια. Δείτε γιατί

 

Σε 28 καταγγελίες πολιτών και 4 υπεύθυνων υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 06:00 σήμερα, η Αστυνομία διενήργησε συνολικά 4.045 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.034 έλεγχοι με 6 καταγγελίες πολιτών και 2 υπεύθυνων υποστατικών, στη Λεμεσό 331 έλεγχοι και έγιναν 11 καταγγελίες πολιτών και ένα υποστατικό, στην Λάρνακα καταγγέλθηκαν 2 πολίτες έπειτα από 575 ελέγχους, στην Πάφο 1 πολίτης και ένας υπεύθυνος υποστατικού έπειτα από 256 ελέγχους, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 607 έλεγχοι με 7 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην Μόρφου διενεργήθηκαν 88 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Το Τμήμα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 203 και 50 ελέγχους αντίστοιχα, χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Εξάλλου, ακόμα μια καταγγελία για παραβίαση μέτρων κατά Covid έγινε σε πολίτη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Μεταξύ άλλων, στη Λευκωσία καταγγέλθηκε με πρόστιμο 500 ευρώ υπάλληλος σε καφετέρια, ο οποίος δεν είχε safe pass, ενώ λίγο μετά τις 21:00 υπάλληλος σε άλλη καφετέρια που ήταν υπεύθυνος για ελέγχους των safe pass δεν έφερε προστατευτική μάσκα, με το υποστατικό να καταγγέλλεται με εξώδικο 4 χιλιάδων ευρώ.

Στην Πάφο καταγγέλθηκε με πρόστιμο 500 ευρώ υπάλληλος σε κουρείο, που εξυπηρετούσε χωρίς να φέρει προστατευτική μάσκα.


Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: