Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Και τι δεν έκαναν δύο γυναίκες στην Πάφο

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, κακόβουλης ζημιάς, αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, απειλών και εξύβρισης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον δύο γυναικών, ηλικίας 27 και 31 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τη σχετική καταγγελία, την Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2021, 30χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον παλιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού παρά το χωριό Κούκλια. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 30χρονου, σε κάποιο σημείο του δρόμου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονη φέρεται να τον προσπέρασε επικίνδυνα και αλόγιστα, ενώ προσπάθησε να ανακόψει την πορεία του. Στην συνέχεια το όχημα εγκατέλειψε την σκηνή.
Ακολούθως, στην επιστροφή του ο 30χρονος συνάντησε και πάλι το ίδιο όχημα, το οποίο οδηγούσε η 27χρονη με συνοδηγό μια 31χρονη γυναίκα. Οδηγώντας επικίνδυνα η 27χρονη έστριψε το αυτοκίνητο της αποκόπτοντας το δρόμο και στις δύο λωρίδες. Ακολούθως οι δύο γυναίκες βγήκαν από το όχημα κρατώντας ράβδους σιδήρου κτύπησαν και θρυμμάτισαν το παράθυρο του αυτοκινήτου του 30χρονου.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία προέβη σε γραπτή κατάθεση, ενώ ο παραπονούμενος ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε τηλεφωνικά ύβρεις από τις δύο γυναίκες και απειλές.
Εναντίον των δύο γυναικών εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, αναζητήθηκαν στον τόπο διαμονής τους χωρίς ωστόσο να εντοπιστούν μέχρι στιγμής. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: