Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Πλεονασματικός ο προϋπολογισμός του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς για το 2014

Πλεονασματικός κατά 40 χιλιάδες ευρώ, με τα έσοδα να ανέρχονται στα 3 εκατομμύρια 24 χιλιάδες ευρώ, είναι ο προϋπολογισμός του Δημαρχειου Πόλεως Χρυσοχούς. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Άγγελος Γεωργίου Οδυσσέως το δημοτικό συμβούλιο κατέληξε στους προϋπολογισμούς 2014 και διαφάνηκε το πλεόνασμα.
 


Στον αναπτυξιακό προϋπολογισμό υπολογίστηκε ότι θα εκτελεστούν έργα σε όλες τις συνοικίες του Δήμου και κυρίως έργα στις γειτονιές με την κατασκευή πεζοδρομίων. Ο κ. Οδυσσέως ανέφερε πως θα εκτελεστούν και μεγαλύτερης κλίμακας έργα όπως η ολοκλήρωση των έργων στο Λατσί και τα έργα στον κατασκηνωτικό χώρο.

Συγκεκριμένα είπε , στον προϋπολογισμό ανάπτυξης συμπεριλαμβάνονται «η αναπαλαίωση του παλιού δημοτικού σχολείου, το αμφιθέατρο, οι εργασίες του χερσαίου χώρου της λιμενολεκάνης στο Λατσί, η  αντικατάσταση σωλήνων υδροδότησης , το πολυδύναμο κέντρο τρίτης ηλικίας, μικρά εξωραϊστικά έργα και παρεμβάσεις της εικόνας του Δήμου στην ενορία Προδρομίου και στην ενορία Πόλης Χρυσοχούς» , καθώς και ένα κονδύλι θα αξιοποιηθεί, όπως είπε για την πρόσβαση ατόμων με αναπηρίες στην θάλασσα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: