Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού


Ένοπλη ληστεία με το «καλημέρα» στο Συνεργατικό Ταμιευτηρίου Λεμεσού, με λεία 19,485 ευρώ.
 

Γύρω στις 08:40 το πρωί, δύο πρόσωπα, φορώντας κουκούλα και κρατώντας ο ένας πυροβόλο όπλο τύπου G3 και ο άλλος πιστόλι, εισήλθαν στο υποκατάστημα της Συνεργατικής,  που βρίσκεται επί της οδού Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό.
Μιλώντας σε κυπριακή διάλεκτο, ζήτησαν από τους πελάτες να πέσουν στο έδαφος και από τους ταμίες να γεμίσουν νάιλον σακούλι με τα χρήματα των ταμείων.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη, οι ληστές χρησιμοποίησαν λεκτικές απειλές κατά της υπευθύνου του υποκαταστήματος και των πελατών, ενώ κατά τη διαφυγή τους ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με πελάτη του Συνεργατικού που εισέρχετο εκείνη την ώρα στο υποκατάστημα και προς εκφοβισμό του έριξαν ένα πυροβολισμό στον αέρα, τρέποντας τον σε φυγή.

Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, το πιστόλι που έριξε τον πυροβολισμό στο αέρα δεν αποκλείεται να είναι ψεύτικο, καθώς δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής κάποιος κάλυκας.

Οι δράστες διέφυγαν από τη σκηνή με συγκεκριμένου τύπου όχημα, το οποίο όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ διερευνάται και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του υποκαταστήματος.





Δεν υπάρχουν σχόλια: