Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ανατράπηκε βυτιοφόρο με καύσιμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Όπως ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου των Αεροδρομίων Κύπρου Αδάμος Ασπρής το ατύχημα συνέβη στις 5:00 το απόγευμα στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας κοντά στην αίθουσα vip.  Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες δεύτερο τροχοφόρο ντεπόζιτο βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα, ανατράπηκε με αποτέλεσμα να χυθεί ποσότητα βενζίνης στην περιοχή.


Από την ανατροπή δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ούτε υπήρχε εμπλοκή δεύτερου οχήματος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, του Αδάμου Ασπρή.  Δεν υπήρξε εμπλοκή άλλου οχήματος στο ατύχημα και ούτε προέκυψε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Ωστόσο, στο αεροδρόμιο σήμανε συναγερμός καθώς ο κίνδυνος ανάφλεξης των καυσίμων ήταν μεγάλος. Στην περιοχή, προστίθεται στην γραπτή δήλωση «βρίσκονται ήδη όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων και η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία προχώρησε ήδη στη ρίψη ειδικού αφρού, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια απομάκρυνσης του καυσίμου. Το ατύχημα  συνέβη σε δρόμο μακριά από αεροσκάφη, ενώ για  προληπτικούς λόγους το Τμήμα Επιχειρήσεων της Hermes έχει αποκλείσει την περιοχή».

Η λειτουργία του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας, συνεχίζεται κανονικά, καταλήγει η γραπτή δήλωση του εκπροσώπου Τύπου των Αεροδρομίων της Κύπρου.  




http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=8978&catid=9#sthash.lSfw0Hzu.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: