Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Είναι το κακό sex αιτία χωρισμού;

Αιτία χωρισμού φαίνεται να αποτελεί το κακό σεξ για το 15% των ζευγαριών, σύμφωνα με μία βρετανική δημοσκόπηση, στην οποία συμμετείχαν 3.800 άνδρες και γυναίκες και πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη βρετανική Εθνική Ημέρα Οργασμού.



Την ίδια ώρα, το 40% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι το κακό σεξ αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην απόφαση να χωρίσουν.

Ένας στους τέσσερις άντρες και μία στις πέντε γυναίκες θεωρούν ότι ο συχνός οργασμός είναι πιο σημαντικός για τη σχέση από τον έρωτα, ενώ λιγότερα από ένα στα δύο ζευγάρια ήταν πολύ ικανοποιημένα από τη συχνότητα των οργασμών που έχουν στην παρούσα σχέση τους.

Παρά το γεγονός ότι ο 60% των ερωτηθέντων είπαν ότι γενικώς είναι πολύ ικανοποιημένοι από τη σχέση τους, όταν ρωτήθηκαν μεμονωμένα για τη σεξουαλική πλευρά της, το ποσοστό αυτό μειώθηκε στο 17% για τους άντρες και στο 6% για τις γυναίκες.

Όταν οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση ρωτήθηκαν τι είναι αυτό που επηρεάζει την ικανότητά τους να έχουν οργασμό, η κούραση αναδείχθηκε ως η πιο σημαντική αιτία, με το 20% των γυναικών και το 23% των ανδρών να την επικαλούνται.

Όσον αφορά στους άνδρες, το 15% απάντησε ότι το ποτό ήταν το δεύτερο κυριότερο εμπόδιο στην κορύφωσή τους, με το άγχος για τη δουλειά να καταλαμβάνουν την τρίτη θέση.

Τέλος, ένας στους τέσσερις ερωτηθέντες είπαν ότι αισθάνονται υποχρεωμένοι να έχουν οργασμό κάθε φορά που κάνουν σεξ, ενώ το 27% των ανδρών και το 69% των γυναικών παραδέχτηκαν ότι κάποια στιγμή έχουν προσποιηθεί οργασμό.


Πηγή: http://www.onmed.gr/sexuality/304083/einai-to-kako-sex-aitia-chorismou/#ixzz2ljWI91GN

Δεν υπάρχουν σχόλια: