Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ζευγάρι στην Αριζόνα κρατούσε φυλακισμένες τις τρεις κόρες του για δύο χρόνια

Αντιμέτωπο με σοβαρές κατηγορίες είναι ένα ζευγάρι από το Τούσον της Αριζόνα στις ΗΠΑ που συνελήφθη γιατί κρατούσε σε συνθήκες αιχμαλωσίας τις τρεις κόρες του για διάστημα περίπου δύο ετών.


Οι δύο μικρότερες αδελφές, ηλικίας 12 και 13 ετών κατάφεραν να διαφύγουν από το σπίτι-φυλακή και αναζήτησαν βοήθεια από τους γείτονες.
Εκείνοι, στη συνέχεια, ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία βρήκε την τρίτη κοπέλα, 17 ετών, κλειδωμένη στο δωμάτιό της.
Σύμφωνα με αναφορές των τοπικών αρχών, τα κορίτσια ήταν υποσιτισμένα και πολύ βρόμικα. Οι τρεις αδελφές είπαν στους αστυνομικούς ότι δεν είχαν τη δυνατότητα να κάνουν μπάνιο για τουλάχιστον μισό χρόνο και ότι η μητέρα τους και ο πατριός τους τους έδιναν μόνο ένα γεύμα την ημέρα.
Η αστυνομία συνέλαβε την 34χρονη μητέρα και τον συνομήλικο πατριό των κοριτσιών, οι οποίοι είναι πλέον αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της απαγωγής, της συναισθηματικής και σωματικής κακοποίησης παιδιών.
Ο πατριός αντιμετωπίζει, επίσης, την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης.
Το ζευγάρι είχε διαμορφώσει το σπίτι του σε φυλακή με καλά ηχομονωμένα δωμάτια, για να μην ακούγονται οι φωνές των κοριτσιών, ενώ υπήρχαν παντού κάμερες που κατέγραφαν κάθε κίνηση 24 ώρες το 24ωρο.
Τα τρία κορίτσια ήταν κλειδωμένα σε διαφορετικά δωμάτια και οι μικρότερες αδελφές είχαν περίπου δύο χρόνια να δουν την 17χρονη αδελφή τους.


in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: