Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Φωταγώγηση αύριο του Χριστουγεννιάτικου διακόσμου στην Λεμεσό


Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου διακόσμου και του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, ο Δήμος Λεμεσού εισέρχεται από αύριο και επίσημα στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


Το αυριανό καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο) θα ξεκινήσει στις 16:15 με τη συμμετοχή της Ορχήστρας Εγχόρδων Νέων,  την Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού, τη σοπράνο Αλίκη Χρυσοχού, τη φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού και τη Χορωδία Δωματίου του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού.
Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου διακόσμου και του Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει στις 17:00 από το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ στο πλαίσιο των αυριανών εκδηλώσεων θα λειτουργήσει παιδικό εργαστήρι τέχνης με τον  Άγιο Βασίλη να δίνει δώρα στα παιδιά στο εργαστήρι του αλλά και από το έλκηθρο του.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου συνεχίζονται και τις επόμενες Κυριακές, 15 και 22 Νοέμβριου, με διάφορες εκδηλώσεις στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, ενώ το τραινάκι του Δήμου Λεμεσού θα παίρνει βόλτα μικρούς και μεγάλους στην περιοχή, μεταξύ των ωρών 11:00- 13:00 και 15:00-18:00.
Αύριο, εξάλλου, ο Δήμος Αγίου Αθανασίου οργανώνει τη δική του φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου, η οποία θα γίνει από το Δήμαρχο Κυριάκο Χατζηττοφή, στις 17:00 στην Πλατεία Ειρήνης (μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο)
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα συμμετέχουν οι χορωδίες των σχολείων του Δήμου, η Δημοτική Χορωδία Αγίου Αθανασίου, η Παιδική Χορωδία και τα χορευτικά συγκροτήματα του Σωματείου «Ανοικτό Σχολείο» και ΣΚΕ Αγίου Αθανασίου.
Επίσης στο χώρο θα λειτουργούν εργαστήρια χριστουγεννιάτικων κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά, φουσκωτό, face painting, χριστουγεννιάτικο παζαράκι, και πολλές άλλες εκπλήξεις.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=9035&catid=9#sthash.Ru1zfs1o.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: