Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Παίζοντας με πολλές αλλαγές ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΛ Καλλονής 2-1

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, επικράτησε με 2-1 της Καλλονής, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 37ο λεπτό από το τέρμα του Περόνε. 




«Χρυσή» αλλαγή ο νεαρός Ευθύμης Κουλούρης, που έβγαλε γκολ στο 84’ πραγματοποιώντας τη δεύτερη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς είχε παίξει και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ισοφάρισε ο Βούκιτς στο 74’, ο οποίος είχε περάσει στο ματς στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. 

Τρεις βαθμούς διαφορά έχει από Ατρόμητο και Παναθηναϊκό πλέον o «Δικέφαλος του Βορρά», και απέκτησε ξανά προβάδισμα ενόψει play-off, καθώς αν τελείωνε έτσι η κανονική περίοδος θα είχε δύο πόντους στην ειδική βαθμολογία έναντι ενός των «μπλε» και των «πράσινων» και του μηδέν του Αστέρα Τρίπολης. 

Στους 36 βαθμούς έμεινε η Καλλονή που διατηρεί προς το παρόν την επαφή με την επικίνδυνη ζώνη, περιμένοντας να ολοκληρωθεί η αγωνιστική. Παθητικό ρόλο είχε στο ματς η ομάδα της Μυτιλήνης, που ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ στη μοναδική ευκαιρία που είχε στο πρώτο μέρος. Παραλίγο να κλέψει τον βαθμό στο φινάλε με ευκαιρία του Νιαμπούγιου. 



http://www.protothema.gr/sports/article/365907/super-league-oi-agones-tis-kuriakis-/

Δεν υπάρχουν σχόλια: