Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014



Μετά από έντονο προβληματισμό και συζήτηση με την κοινωνία ευρύτερα, μια ομάδα ελεύθερα σκεπτόμενων πολιτών από διάφορους ιδεολογικούς χώρους αλλά και οργανωμένα σύνολα, αποφασίσαμε να κατέλθουμε ως ένας Ανεξάρτητος Συνδυασμός στις επερχόμενες ευρωεκλογές κάτω από την φράση «Μήνυμα Ελπίδας».
 

Δυστυχώς, είναι επώδυνα προφανές πια ότι το κομματικό μας σύστημα δεν έχει λάβει τα μηνύματα από τη δοκιμαζόμενη κοινωνία. Παρά τα όσα δεινά μας έχει κληροδοτήσει μέσα από την ανοχή μας αλλά και την εμπιστοσύνη που τόσα χρόνια τους δείξαμε.

Σκοπός μας λοιπόν είναι να δώσουμε ένα πολύ συγκεκριμένο και ξεκάθαρο μήνυμα στα κόμματα και να εκπέμψουμε συνάμα ένα σαφές μήνυμα ελπίδας στην κοινωνία. Ένα μήνυμα ότι έχουμε και αξιοπρέπεια, έχουμε και τη δύναμη και απαιτούμε καλύτερη αντιπροσώπευση.

Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας αυτός θα είναι πολύ δύσκολος. Γνωρίζουμε όμως πως δεν υπάρχει και άλλος τρόπος για να ανακτήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να πειθαναγκάσουμε το κομματικό μας σύστημα να αφουγκραστεί τις αγωνίες και τον πόνο της κοινωνίας.

Η σύνθεση του ψηφοδελτίου όσο και η διακήρυξη μας θα ανακοινωθούν επίσημα τις ερχόμενες μέρες σε δημοσιογραφική διάσκεψη.

Δρ. Στέλιος Πλατής

27/03/2014

_________________________________________________
Dr. Stelios Platis
Managing Director
MAP S.Platis

Postal Address: P.O.Box 59521,
CY-4010, Limassol, Cyprus

Phone: +357 2535 1335, Fax: +357 2535 1330,
Mob:    +357 9935 1335 
Web:   www.mapsplatis.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: