Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ο υποδιευθυντής της ΟΕΒ βρέθηκε στην Πάφο και συνεδρίασε με το ΔΣ ΣΙΚΑΠ και μέλη του Συνδέσμου. Σύντομα παράρτημα της ΟΕΒ στην Πάφο



Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 σύσκεψη στην Πάφο μεταξύ του ΔΣ ΣΙΚΑΠ της ΟΣΙΚΑ, μελών του ΣΙΚΑΠ και του υποδιευθυντή της ΟΕΒ Μιχάλη Αντωνίου. 





Εξετάστηκαν σοβαρά ζητήματα του κλάδου όπως οι εργασιακές σχέσεις, τα συμβόλαια με τους υπαλλήλους, η μονάδα στα κέντρα αναψυχής, η γραφειοκρατία,  το ανεργιακό στους διευθυντές των κέντρων αναψυχής, η χρηματοδότηση κέντρων από την ΕΕ, τα διάφορα προγράμματα για ανέργους,  η καταβολή πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων, καθώς και άλλα σοβαρά θέματα του κλάδου των κέντρων αναψυχής.


Διαφάνηκε ότι έχει ξεκινήσει μια εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ ΟΕΒ και ΣΙΚΑΠ, ΟΣΙΚΑ. Μια συνεργασία η οποία θα συνεχιστεί με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου.



Πληροφορίες του ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ αναφέρουν ότι, η ΟΕΒ αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχει εκπροσώπηση στην Πάφο με παράρτημα στην πόλη, διότι έχει διαπιστώσει πως η επισιτιστική βιομηχανία στην πόλη και επαρχία Πάφου έχει σοβαρά προβλήματα, που πρέπει να επιλυθούν.



Ο κ. Αντωνίου άκουσε από πρώτο χέρι τα προβλήματα των ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής, τα κατέγραψε και ανέλαβε την προώθησή τους. Άλλωστε, ο κ. Αντωνίου όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην ΟΕΒ αλλά και σε διάφορες επιτροπές εργασιακών σχέσεων έχει αποδείξει ότι, εργάζεται και προωθεί τα προβλήματα των κέντρων αναψυχής, που τα τελευταία χρόνια έχουν προσλάβει διαστάσεις.




Ο ΣΙΚΑΠ, σύμφωνα με τον πρόεδρο Νεόφυτο Θρασυβούλου, έχει εντείνει τις προσπάθειές του και μέσω δυναμικών παρεμβάσεων του στα κέντρα λήψης αποφάσεων, έχει επιτύχει πολλά οφέλη για τα κέντρα αναψυχής.  


Ο κ. Αντωνίου θα βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον ΣΙΚΑΠ και την ΟΣΙΚΑ για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων της επισιτιστικής βιομηχανίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: