Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Κτηνωδία. Θύμα πρωτοφανούς σεξουαλικής κακοποίησης ένα 5χρονο κορίτσι


Ένα έγκλημα απίστευτης αγριότητας σε βάρος ενός πεντάχρονου κοριτσιού στη Γλαύκη της Ξάνθης ερευνά η Δικαιοσύνη, όπως προκύπτει από έγγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης που διαβιβάστηκε στη Βουλή.



 Όπως αποκαλύφθηκε, το παιδί έπεσε θύμα πρωτοφανούς σεξουαλικής κακοποίησης και σαδισμού. Το θέμα έφτασε στη Βουλή, ύστερα από ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουΐκ, ο οποίος επικαλείται δημοσίευμα σε θρακιώτικη ιστοσελίδα. Σύμφωνα με όσα παρατίθενται στην ερώτηση, τον Αύγουστο του 2010, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τρεις δράστες στην τουαλέτα του τζαμιού της Γλαύκης, αλλά μέχρι σήμερα οι φερόμενοι ως δράστες κυκλοφορούν ελεύθεροι. Στο κείμενο παρατίθενται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα όσα υπέστη το παιδί ενώ καταγγέλλεται ότι ήταν η δεύτερη φορά που κακοποιείτο από τους ίδιους δράστες.

 Αναφέρεται ακόμη ότι παιδοψυχίατρος που εξέτασε το παιδί επιβεβαίωσε τα εγκλήματα σε βάρος του. Όπως παρατίθεται στο κείμενο της ερώτησης, στην αρχή θεωρήθηκε δράστης της άγριας εγκληματικής πράξης ο πατέρας του παιδιού, αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι οι δράστες ήταν ο αδελφός του (θείος της μικρής) με δύο ακόμη ανήλικους, ο ένας ηλικίας 12 ετών (γιος του) και ο άλλος φίλος του. 

Από την έγγραφη απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης προκύπτει ότι για το συγκεκριμένο θέμα έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες, η μία το 2013 και η δεύτερη το 2014, οι οποίες εκκρεμούν όμως στην ανάκριση. Με την πρώτη δικογραφία ασκήθηκε δίωξη για την πράξη της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της ηθικής αυτουργίας στην πράξη της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, του βιασμού κατ' εξακολούθηση και της αποπλάνησης ανηλίκου κατ' εξακολούθηση. Με τη δεύτερη δικογραφία ασκήθηκε δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατ' εξακολούθηση και ηθική αυτουργία σε αποπλάνηση ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατ' εξακολούθηση.

 Πηγή: news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-ellada/45/191881/thyma-protofanous-sexoualikis-kakopoiisis-ena-5chrono-koritsi#sthash.n6eX0psu.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: