Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

Σοβαρός τραυματισμός τριών ατόμων από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Λεμεσό

Τρία νεαρά άτομα, ένας 27χρονος, μια 23χρονη και μία 26χρονη, τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη στις 1.50 τα ξημερώματα.


Η Αστυνομία συνέλαβε τον 27χρονο, στον οποίο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με αρχική ένδειξη 29 μιλιγκράμ και τελική 27.
Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονη, με συνεπιβάτη 26χρονη, στη διασταύρωση με την οδό Ανδρέα Αραούζου, η οποία ελέγχεται από φώτα τροχαίας.
Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο κοπέλες ανατράπηκε κι ακινητοποιήθηκε, ενώ το αυτοκίνητο του 27χρονου κτύπησε σε μεταλλικό φωτιστικό πάσσαλο κι ακινητοποιήθηκε.
Οι δυο κοπέλες εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να απεγκλωβιστούν. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι η 23χρονη ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η 26χρονη τραυματίστηκε επίσης σοβαρά, αλλά η κατάσταση της κρίνεται εκτός κινδύνου και κρατείται για νοσηλεία στο νοσοκομείο Λεμεσού.
Επίσης ελαφρά τραυματίστηκε ο 27χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λεμεσού και τελεί υπό σύλληψη.
Η τροχαία Λεμεσού διερευνά τα ακριβή αίτια του τροχαίου.


http://www.sigmalive.com/news/local/113328#sthash.po695Itd.BiMh7Qa1.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: