Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

"ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΛΗΜΜΥΡΑ". ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Το 1994 στον Πλατανιά, στα Χανιά, άνοιξε η Γιαουρτοπλημμύρα, ένα μικρό μαγαζί με μία μεγάλη φιλοδοξία: να γίνει η πρώτη σας γαστριμαργική επιλογή για σουβλάκι, fast food και οποιαδήποτε άλλη νοστιμιά θέλετε να γευτείτε. 
 





Με πολλή δουλειά, αλλά ακόμα περισσότερη όρεξη, καταφέραμε σιγά σιγά να εδραιωθούμε στην προτίμησή σας και στην πορεία να καταταχθούμε πρώτοι στην καρδιά σας. Το στοίχημα, όμως, που βάλαμε με τους εαυτούς μας δεν είναι απλά η κατάκτηση της κορυφής, αλλά η διατήρησή μας εκεί… Έτσι, δεν επαναπαυόμαστε, αλλά προσπαθούμε καθημερινά να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο που με τόση δουλειά έχουμε κατακτήσει και να το ανεβάσουμε ακόμα υψηλότερα, επειδή σας αξίζει!

Μένοντας πάντα πιστοί στις παραδόσεις μας αλλά και στις απαιτήσεις σας, συνεχίζουμε να προμηθευόμαστε τα καλύτερα υλικά καθημερινά, έτσι ώστε τα προϊόντα μας να είναι πάντα φρέσκα, υγιεινά και νόστιμα. 

Χρησιμοποιούμε μόνο φρέσκιες πρώτες ύλες, φρέσκο κρέας και αγνό ελαιόλαδο, ενώ οι πατάτες μας τηγανίζονται σε ηλιέλαιο, για να διατηρήσουν την ελαφριά γεύση τους και τα επίπεδα της χοληστερόλης χαμηλά, για να μπορούν όλοι άφοβα να απολαύσουν τα φαγητά μας στο χώρο μας ή στο χώρο σας. Είμαστε κοντά σας κάθε στιγμή της ημέρας με ένα τηλεφώνημα, με τα πιο λαχταριστά σουβλάκια και άλλες fast food -και όχι μόνο- λιχουδιές. 

Με τις εκλεκτές μας γεύσεις, που συνεχώς εμπλουτίζονται με νέες ιδέες και πιάτα, προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς καλοφαγάδες. Γι’ αυτό το λόγο κάθε σκέψη, ιδέα, πρόταση ή ακόμα και παρατήρησή σας είναι καλοδεχούμενη και θα ληφθεί υπ’ όψιν. 

Χάρη σε σας είμαστε αυτοί που είμαστε. Χάρη σε σας μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!


Ιστοσελίδα ΕΔΩ , facebook ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: