Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε 25χρονο άνεργο για ληστείες φούρνων

Είμαι άνεργος και αντιμετωπίζω οικονομικά προβλήματα”, είπε στους αστυνομικούς ανακριτές 25χρονος Ε/κ, ο οποίος συνελήφθηκε τα ξημερώματα μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα ληστείας αρτοποιείου, στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου στη Λεμεσό, παραδεχόμενος παράλληλα ότι νωρίτερα λήστεψε δυο αρτοποιεία κι ένα περίπτερο.


Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, ο 25χρονος φέρεται εισήλθε τα ξημερώματα στο αρτοποιείο, φορώντας κουκούλα, γάντια και προτάσσοντας μαχαίρι στη μοναδική υπάλληλο που βρισκόταν την ώρα εκείνη στο ταμείο. Η υπάλληλος ωστόσο αντέδρασε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να προστρέξει προσωπικό που εργαζόταν εσωτερικά στους φούρνους του αρτοποιείου και ο επίδοξος ληστής να τραπεί άπραγος σε φυγή.

Περίπολα που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν και ανέκοψαν για έλεγχο τον 25χρονο στην οδό Λεοντίου, όπου βρήκαν στην κατοχή του την κουκούλα, τα γάντια κι ένα μεταλλικό πτυσσόμενο μαχαίρι και προχώρησαν στη σύλληψη του.

Ανακρινόμενος ο 25χρονος παραδέχθηκε ότι ήταν το πρόσωπο που αποπειράθηκε να ληστέψει το αρτοποιείο, αλλά και ότι είχε νωρίτερα ληστέψει δυο αρτοποιεία  και ένα περίπτερο, αποσπώντας συνολικό ποσό χιλίων περίπου ευρώ.

Ο κ. Σωτηριάδης ανέφερε πως ο 25χρονος ισχυρίστηκε πως αναγκάστηκε να ληστέψει γιατί το τελευταίο διάστημα είναι άνεργος και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, όπου οδηγήθηκε ο νεαρός, ενέκρινε το αίτημα της αστυνομίας για την 8ήμερη κράτηση του.

Πηγή ΚΥΠΕ
 http://www.sigmalive.com/news/local/209782/xeiropedes-se-25xrono-anergo-gia-listeies-fournon#sthash.7JdhouSr.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: