Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ, 4.3.2015, 16.00- 19.00


Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια διοργανώνει το ετήσιο «Κερυνειώτικο απόγευμα» την ερχόμενη Τετάρτη, η ώρα 16. 00 στην αίθουσα δεξιώσεων «METROPOLITAN SQUARE»  η οποία ευρίσκεται απέναντι απο το SUPER HOME CENTER»  στην οδό Καλαμών στο Στρόβολο. Πρόκειται για το κτίριο που στεγαζόταν το MEGA MART.
 (Αριστερά στα πρώτα φώτα τροχαίας μεταξύ του κυκλικού κόμβου στο τέλος του αυτοκινητοδρόμου και του κυκλικού κόμβου του νέου νοσοκομείου Λευκωσίας).



Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για εκδήλωση συνεύρεσης , σύσφιξης σχέσεων και  συσπείρωσης  προσφύγων και εκτοπισμένων απο την Επαρχία Κερύνειας , καθώς και φίλων της Κερύνειας. Πέραν απο τις Κοινοτικές συνευρέσεις έχουμε ανάγκη και την Επαρχιακή συνεύρεση και συσπείρωση απαραίτητη προϋπόθεση στον αγώνα για επιστροφή στις πατρογονικές εστίες.

Κοπιάστε να ζήσουμε μαζί ένα δίωρο  διάλειμμα απο τη δύσκολη καθημερινότητα, να δούμε συνεπαρχιώτες, φίλους και γνωστούς, να ψυχαγωγηθούμε απο τη χορωδία του Σωματείου μας και να παίξουμε τόμπολα.

Για σκοπούς κάλυψης εξόδων και οικονομικής ενίσχυσης του Σωματείου υπάρχει είσοδος €10 για τους ενήλικες.

Απαραίτητη προϋπόθεση να δηλώσετε συμμετοχή είτε μόνοι είστε, είτε με τη δική σας παρέα, για να κρατηθεί τραπεζάκι.  Οι δηλώσεις να γίνονται στα τηλέφωνα: 99439019,  99377628 και 22668464.


Απο το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: