Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στην Λευκωσία

Τρεις συλλήψεις για παράνομη κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή και μεταφορά επιθετικού οργάνου, προέκυψαν κατά τη διενέργεια τροχονομικών ελέγχων, από μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών Αρχηγείου, χθες βράδυ στη Λευκωσία.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.15μ.μ. 
χθες, μέλη του ΕΟΜΟ, που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, παρά τον κυκλικό κόμβο του Σταδίου ΓΣΠ, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε να κινείται με ταχύτητα 139 χιλιομέτρων την ώρα, αντί 100. Όπως διαπιστώθηκε, το αυτοκίνητο οδηγούσε 19χρονος κάτοικος Λευκωσίας, έχοντας ως συνοδηγό 20χρονο επίσης από τη Λευκωσία.


Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο όχημα που ακολούθησε, εντοπίστηκε, μέσα στην τσάντα του 20χρονου, ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου.
Ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, μέλη του ΕΟΜΟ, που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, σε άλλο δρόμο στη Λευκωσία, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που εντοπίστηκε να κινείται με ταχύτητα 108 χιλιομέτρων, αντί 50. Οδηγός του οχήματος, ήταν 22χρονος κάτοικος Λάρνακας, ο οποίος είχε ως συνοδηγό 26χρονο, επίσης από τη Λάρνακα.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 0,4 γραμμαρίων περίπου, ένας αλεστήρας με ίχνη κάνναβης και μια λεπίδα, μήκους 4,5 εκατοστών.

Οι δύο επιβάτες του οχήματος, συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) και ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών διερευνούν την υπόθεση.



http://www.sigmalive.com/news/local/209196/treis-syllipseis-gia-paranomi-katoxi-narkotikon-sti-lefkosia#sthash.dc5GxTpe.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: