Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Στην εντατική ο πρώην υπουργός Άμυνας Κώστας Παπακώστας

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο πρώην υπουργός Άμυνας Κώστας Παπακώστας ύστερα από βαρύ καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση του κ. Παπακώστα έχει εξελιχθεί σε πνευμονικό οίδημα και οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γενικό Νοσοκομείο τα επόμενα εικοσιτετράωρα θεωρούνται κρίσιμα για την υγεία του κ. Παπακώστα.

Ως γνωστό ο κ. Παπακώστας εκτίει ποινή φυλάκισης πέντε ετών μετά την καταδίκη του για την υπόθεση στο Μαρί αλλά φρουρείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου από την ημέρα της καταδίκης του, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.
Ο κύριος Παπακώστας έχει υποβάλει πρόσφατα αίτηση για προεδρική χάρη στον Πρόεδρο Αναστασιάδη η οποία δεν έχει δοθεί. Στην επιστολή του δικηγόρου του κ. Παπακώστα, Ευστάθιου Ευσταθίου, γινόταν αναφορά στη σοβαρή επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του πρώην υπουργού, ο οποίος πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια και χρειάζεται αιμοκάθαρση. Αναφερόταν επίσης ότι έχει επιβαρυνθεί και η ψυχολογική του κατάσταση, λόγω του εγκλεισμού και της καταδικαστικής απόφασης.


http://ikypros.com/?p=79885#sthash.8XP9stci.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: