Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

Δείτε γιατί το φόρεμα αυτό έχει διχάσει το ίντερνετ


Τι χρώμα έχει το συγκεκριμένο φόρεμα; Είναι μια ερώτηση που εκατοντάδες εκεί έξω στο διαδίκτυο και στα σόσιαλ μίντια, «καλούνται» να απαντήσουν, όταν έσπασε το ίντερνετ η συγκεκριμένη φωτογραφία με το ένδυμα το οποίο πόσταρε αρχικά η σκωτσέζα τραγουδίστρια, Caitlin McNeill. Άλλοι λένε ότι το βλέπουν λευκό και χρυσό και άλλοι μαύρο και μπλε! Αυτός ο ιντερνετικός διχασμός, είναι πρωτοφανής και γρήγορα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «κράσαραν» υπό το… βάρος των απαντήσεων που άρχισαν να πέφτουν σα βροχή. 

«Αυτό που συνέβη είναι ότι δυο από τους στενούς φίλους μου παντρεύονταν και η μητέρα της νύφης πήρε μια φωτογραφία του φορέματος για να το στείλει στην κόρη της», ανέφερε η McNeill.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε με κάμερα τηλεφώνου με φτωχό φωτισμό- με αποτέλεσμα να αλλοιώνει τα χρώματα και άλλοι να βλέπουν μαύρο εκεί που άλλοι βλέπουν χρυσό. 

Ο κάπως μπλε φωτισμός, κάνει παιχνίδια στον εγκέφαλο. Το εντυπωσιακό είναι ότι άλλοι αντιλαμβάνονται ότι είναι μπλε και οι άλλοι το αντιλαμβάνονται ως λευκό. 

Στην πραγματικότητα, το φόρεμα είναι μαύρο και μπλε!Το 75% πιστεύει ότι είναι λευκό και χρυσό και μόλις το 25%, το  βλέπει μαύρο και μπλε. 


newsbeast.gr